Φιλίππα Τάμπαρη: Μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Προδοσίες»


04-10-2016 7:10

Για το ρόλο της στη σειρά «Προδοσίες» που προβάλλεται στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, μίλησε σε συνέντευξη της Φιλίππα Τάμπαρη.

Θα μας συστήσετε τη Λούση Παυλίδη;

«Είναι ένα κορίτσι, το οποίο -λόγω της οικονομικής της δυνατότητας-έχει μάθει να έχει πάντα αυτό που θέλει. Είναι κακομαθημένη, επειδή ο πατέρας της -ο Τιμολέων Παυλίδης- της είχε αδυναμία, λόγω του ότι μεγάλωσε και χωρίς τη μητέρα της. Αυτό βγαίνει σε κάποια επεισόδια, αργότερα. Έχει μάθει όλα να γίνονται όπως θέλει εκείνη».

Σε ποια φάση βρίσκεται η ζωή της,

«Έχει έρθει στην Κύπρο, καθώς ο πατέρας της έχει ανοίξει επιχειρήσεις. Θέλει να του αποδείξει πάση θυσία την αξία της. Γι’ αυτό και θα κάνει όλα αυτά που θα δείτε προσεχώς στη σειρά».

Η Λούση νιώθει παραμελημένη;

«Επειδή ο πατέρας της γνώρισε μετά την Κλαίρη και απέκτησαν τον Μάρκο, για τον οποίο είναι πολύ περήφανος, ίσως νιώθει παραμελημένη. Φυσικά, υπάρχει, με την Κλαίρη ανταγωνισμός. Στήνουν ίντριγκες η μία στην άλλη».

Η Λούση έχει δική της ναυτιλιακή εταιρία.;

«Θυγατρική, που έχει την εποπτεία ο πατέρας της»

Σύμμαχός της είναι ο Πέτερ Θεοφάνους;

«Είναι ο δικηγόρος της οικογένειας. Η σχέση τους βασίζεται μόνο στη σωματική επιθυμία. Φυσικά και σε αλληλέγγυες φιλοδοξίες. Συναισθηματικά, είναι ερωτευμένη με τον Άρη», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr