Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Σας αδικεί η λογική ότι θα τα γκρεμίσετε όλα (video)

731950-tsipras.jpg

28-09-2016 17:57

Το θέμα της παιδείας τέθηκε εκ νέου στο επίκεντρο της ομιλίας του πρωθυπουργού, κατά την τριτολογία του, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Παιδεία.

«Σας αδικεί η λογική ότι θα τα γκρεμίσετε όλα», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συζήτηση για την Παιδεία «εκφράστηκαν δύο διαφορετικές οπτικές για την Παιδεία, όπως έχουμε και για την οικονομία, αποτυπώθηκαν οι απόψεις και οι θέσεις από την πλευρά εκπροσώπησης δύο διαφορετικών κόσμων: Από τη μία ο δημόσιος χώρος και η υπεράσπισή του, από την άλλη ο κόσμος της αγοράς».

Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αποτιμώντας τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, κατά την τριτολογία του, κλείνοντας τη διαδικασία.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι παρότι κατατίθενται απόψεις με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, τα θέματα Παιδείας απαιτούν διεξοδικό διάλογο και προσπάθεια σύνθεσης.

Όπως ανέφερε, προϋποθέσεις για τον διάλογο είναι, πρώτον, καθαρές θέσεις όχι διαστρέβλωση, δεύτερον, να μην αποχωρούμε από τον διάλογο και, τρίτον, να μη λειτουργούμε με μία λογική ότι θα κατεδαφίσουμε τα πάντα.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr