Μπρούσκο: Οι εκβιασμοί, οι απειλές και η μαρτυρία φωτιά

451381-brousko-n.jpg

03-10-2016 7:11

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές είναι πάρα πολλές στο Μπρούσκο

Η Χαρά έχει μπει πλέον στη ζωή των ηρώων και ο Αχιλλέας δεν μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του, όταν η κοπέλα δεν του δίνει το χαρτί που θα δικαιολογεί τη μεταφορά των χρημάτων στο λογαριασμό της.

Κι επειδή αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την έμμεση παραδοχή του ίδιου, της Μελίνας και του Σήφη ότι εμπλέκονται στο θάνατο του αδερφού της, αρνείται να της δώσει τα χρήματα. Εκείνη όμως ..συνεχίζει τον εκβιασμό. Ο Διαμαντής επιτίθεται στον Σήφη και την Αναστασία για το γεγονός ότι τον έχουν αφήσει έξω από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, ενώ τους ενημερώνει ότι ο πατέρας του συζεί πλέον με τη Χρυσάνθη, αφήνοντας τους εμβρόντητους. Στο μεταξύ, Δήμητρα και Νεκτάριος προσπαθούν να κάνουν προξενιό στον Ματθαίο τη Στέλλα, μια κοπέλα που έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για εκείνον. Ο Αλκιβιάδης επιστρέφει απροειδοποίητα στο σπίτι και πέφτει πάνω στο ρομαντικό δείπνο του Σήφη και της γυναίκας του.

Παρά τις προσπάθειες της Δάφνης και της Κωνσταντίνας να κουκουλώσουν την γκάφα του Μύρου, ότι ο Μηνάς δεν κάνει παιδιά, η αλήθεια αποκαλύπτεται στη Βασιλική, αφήνοντας όλους έκπληκτους με την αντίδραση της. Ο Ματθαίος δέχεται να βγει ραντεβού με τη Στέλλα, αλλά δεν πιστεύει τις παραξενιές της. Ο Παύλος, σε συνεννόηση με τη Χρυσάνθη, δίνει στον Μερετάκη τα λεφτά του σπιτιού που καταχράστηκε ο Πάτροκλος, ενώ η Αλίκη απογοητευμένη από την αρνητική στάση του Χρήστου να τη δεχτεί πίσω, του κρύ¬ει την εγκυμοσύνη της. Την ίδια ώρα. η Μελίνα και ο Αχιλλέας περνούν όμορφες στιγμές στη Βαρκελώνη, αλλά ο Αχιλλέας προσπαθεί να κρατήσει κρυφές τις συναντήσεις του με τη Χαρά για να μην τρομάξει τη Μελίνα. Κι ενώ η Δάφνη είναι πολύ ενθουσιασμένη και απασχολημένη με την προετοιμασία του μεγάλου πάρτι που θα δώσει στο σπίτι του Μύρου με τίτλο «Μπρούσκο, μεθυστικό σαν το πάθος», η Αναστασία ζητάει από την Άλκηστη να απομακρυνθεί από τον Σήφη. Ο Ματθαίος έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Στέλλα, την οποία μπορεί να θεωρεί τρελή με όλες τις φοβίες της, αλλά παράλληλα του δημιουργείται η επιθυμία να την προστατεύσει. Η Χρυσάνθη γνωρίζει και εκτιμάει όλο και πιο πολύ την Αλεξάνδρα, ενώ ο Ματθαίος γνωρίζει για πρώτη φορά το μωρό της και δείχνει να συγκινείται, Στη Βαρκελώνη, η Μελίνα παρακολουθεί τον Αχιλλέα και τον βλέπει στο μυστικό ραντεβού του με τη Χαρά. Πιστεύοντας ότι διατηρεί σχέση μαζί της, του ζητά να χωρίσουν. Έτσι, μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τη Μελίνα, της αποκαλύπτει την αλήθεια. Η Δάφνη μαθαίνει την ιστορία με το διπλό μενταγιόν, καθώς και τις υποψίες της Γεσθημανής για το ποιος έκανε το φόνο στο οινοποιείο και αποφασίζει να το ψάξει. Στο μεταξύ, οι δαίμονες κυριεύουν για μία ακόμη φορά το αρρωστημένο μυαλό του Ροκάκη, οδηγώντας τον στην αναζήτηση ενός νέου θύματος, ενώ ο Σήφης, βλέποντας την Άλκηστη χτυπημένη και σίγουρος ότι είναι έργο του Αλκιβιάδη, βουτάει το όπλο του και ξεκινάει να τον βρει.

Σύμφωνα με το Τηλεκοντρόλ, η Μελίνα τρέμει πλέον από φόβο πως από τη στιγμή που κάλυψε ένα φόνο, ό,τι και να κάνει ο Αχιλλέας για να την προσταστεύσει, η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Η παράξενη συμπεριφορά του Αλέξη εξοργίζει την Αναστασία, η οποία ξεσπά στον Μηνά, ενώ βλέπουμε τον Αλέξη να έχει εγκλωβιστεί σε μια οικονομική περιπέτεια με την πρώην σύντροφο του…ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr