Υπόθεση Άννυ: Σοκ από τα υπονοούμενα για σεξουαλική κακοποίηση της μικρής

733142-anni.jpg

03-10-2016 7:52

«Πιστεύω ότι ο Νικολάι κάτι έκανε στην Άννυ όταν έμειναν μόνοι στο δωμάτιο»…

Αυτή η αινιγματική δήλωση ανήκει στον πατέρα της μικρή Άννυ και αφορά τον φίλο του, τον οποίο «καρφώνει», υπονοώντας ότι έχει ευθύνη για ότι συνέβη στο παιδί.

Την εξομολόγηση – σοκ πραγματοποίησε ο Στάνισλαβ Μπαρκατζίεβ (Σάββας) μιλώντας στον ψυχίατρο, καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννη Παπαδάτο, ο οποίος τον εξέτασε τον Σεπτέμβριο του 2015, μέσα στις φυλακές Κέρκυρας.

Όπως σημειώνει ρεπορτάζ της εφημερίδας “Espresso”, ο κ. Παπαδάτος κάνει λόγο για κώδικα σιωπής, τονίζοντας «υπάρχει πέπλο απόλυτης σιωπής για την ακριβή ώρα και τον τρόπο θανάτου της Άννυ», κάτι που είχε δηλώσει και στην κατάθεσή του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας πριν από λίγες ημέρες, παγώνοντας το ακροατήριο, όταν μίλησε για την πιθανότητα σεξουαλικής κακοποίησης του άτυχου παιδιού.

Συνεχίζοντας η εφημερίδα αναφέρει ότι ο καθηγητής Ψυχιατρικής εμφανίζεται πεπεισμένος ότι υπάρχει ένοχο μυστικό, το οποίο κρύβει καλά ο πατέρας της Άννυ.

«Δεν πιστεύω ότι ο Σάββας είχε προμελετήσει το έγκλημα. Πιστεύωπως κάτι έγινε και δεν ματο λένε. Δεν είναι η προσωπικότητα που θα έκανε κάτι τέτοιο», αναφέρει ο κ. Παπαδάτος πιθανολογώντας ότι ενδεχομένως να πρόκειται για «κάτι σεξουαλικού τύπου, που κρύβεται».

 

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr