Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει στο τηλεοπτικό τοπίο»

451583-bfa400cef01e4a5caa96155cd73b0a0b.jpg

02-10-2016 21:15

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος σε συνέντευξή του μίλησε για την κατάρρευση του τηλεοπτικού τοπίου.

Αυτή η κατάρρευση του τηλεοπτικού τοπίου άφησε σε πολλούς συναδέλφους σας μια πολύ πικρή γεύση, καθώς παραμένουν πολύ καιρό απλήρωτοι για δουλειές που έχουν κάνει.

Δυστυχώς είναι πολύ λυπηρό αυτό, αλλά πιστεύω ότι μέσα σε όλο αυτό και με την ευκαιρία της κρίσης θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα και οι ηθοποιοί θα καταφέρουν να πάρουν τα λεφτά τους. γιατί είναι κρίμα Να μπει το πράγμα σε μια καινούρια σειρά, να πληρώνονται όλοι και να μην υπάρχει άγχος για αυτό .

Γι’ αυτό και πολλοί αναγκάζονται να στραφούν σε άλλους χώρους όπως το τραγούδι .

Ναι. Είναι καλό Βέβαια να μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο. αλλά όταν υπάρχει τέτοια κρίση είναι μοιραίο να πέφτουν τα μεροκάματα και να είναι πολύ μικρότερα απ’ ότι στο παρελθόν, αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτό το πράγμα και θα αρχίσουμε να δουλεύουμε και να ζούμε κανονικά Κάποτε τα λεφτά ήταν πολλά, ενώ τώρα δουλεύεις πιο πολύ και είναι πολύ πιο λίγα.

Θα συμβουλεύατε ένα νέο παιδί να γίνει ηθοποιός σε τέτοιες εποχές, εάν το ονειρεύεται πραγματικά;

 Εγώ πάντα λέω πως εάν κάποιος έχει ένα όνειρο και το θέλει πραγματικά, οφείλει να το κάνει και να το παλέψει, έστω κι αν αποτύχει. Τουλάχιστον θα έχει παλέψει και θα ξέρει ότι προσπάθησε και κυνήγησε το όνειρο του . Στη νεότερη γενιά ηθοποιών υπάρχουν παιδιά τα οποία ξεχωρίζετε Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά ναι. πιστεύω ότι η νέα γενιά είναι πολύ αξιόλογη. Έχουμε ηθοποιούς πολύ καταρτισμένους και με παιδεία. Αν ο άνθρωπος είναι ικανός πρέπει να πιστέψει και να τολμήσει .

Υπάρχει κάποιος ρόλος που τον έχετε απωθημένο;

Απωθημένο, ποτέ! Ποτέ δεν αντιμετώπισα έτσι αυτήν τη δουλειά. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω καλές και αξιοπρεπείς δουλειές και όσο μπορούμε όλοι να εξελισσόμαστε. Να έχουμε κάτι να πούμε στον κόσμο, στο κοινό. Αυτό μ’ ενδιαφέρει.

Πηγή: spirtoΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr