Κρήτη: Νύχτες οργίων με ανταλλαγές συντρόφων – Το αντίτιμο και το καυτό βίντεο για swingers

889_632_355

02-10-2016 15:10

Σκηνές αυστηρώς ακατάλληλες για ανηλίκους, για ακόμα μία χρονιά σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Κρήτης. Το τουριστικό πρακτορείο υπόσχεται εχεμύθεια, με τις διαρροές όμως να είναι αναπόφευκτες…

Το Ολλανδικό πρακτορείο που “ειδικεύεται” σε διακοπές ανταλλαγής συντρόφων για ακόμα μία χρονιά στην Κρήτη. Το τουριστικό πρακτορείο SDC, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο σε αυτό το είδος διακοπών, προωθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα πακέτο που υπόσχεται 6 “καυτές” νύχτες, από 17 έως 23 Οκτωβρίου 2016, σε 5άστερο ξενοδοχείο all inclusive στην Κρήτη, για swingers από την Ολλανδία και όχι μόνο.Η τιμή του πακέτου φέτος ξεκινά από 1.299 ευρώ στο Superior Room και φτάνει τα 2.149 ευρώ το άτομο στη Junior-Suite.

Στη σελίδα του πρακτορείου αναφέρονται: “Βυθιστείτε σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα χαλάρωσης στην παραλιακή πόλη της Κρήτης που διαθέτει καλές καφετέριες, ταβέρνες και καταστήματα όπου μπορείτε να γευθείτε τις αυθεντικές τοπικές γεύσεις σε αποστάσεις που διανύονται με τα πόδια. Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, που βρίσκεται στη νότια πλευρά του Αιγαίου. Ένας πανέμορφος προορισμός όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μια όμορφη ακτογραμμή, μινωικά ανάκτορα, βενετσιάνικες πόλεις, μεσαιωνικά κάστρα, οθωμανικά τζαμιά και βυζαντινά μοναστήρια από παλαιότερους πολιτισμούς. Αν δεν έχετε βρεθεί στην Κρήτη ακόμη, το γεγονός αυτό μπορεί να είναι η τέλεια ευκαιρία για να αισθανθείτε τις μυρωδιές από τα άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, με ομοϊδεάτες περιπετειώδη ζευγάρια και ένα ποτήρι παγωμένη ρακί. Το πρακτορείο εγγυάται απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα, όσο αφορά την χρήση των στοιχείων των πελατών, που αυξάνονται κάθε χρόνο.”


loading...