Μίνα Αρναούτη: Για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά για το τροχαίο – «Ο Παντελής δεν ήταν χαζός, ήταν…»

e51b95dc116a99171fdab1df345de89b

02-10-2016 13:29

Μετά από 8 σχεδόν μήνες η Μίνα Αρναούτη αποφάσισε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook να μιλήσει ανοιχτά για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη…

Την απόφαση αυτή την πήρε μετά το χθεσινό μήνυμα της μητέρας του τραγουδιστή, η οποία «κάρφωσε» με πλάγιο τρόπο την νεαρή κοπέλα γράφοντας με την σειρά της «Αν σου έχει μείνει τσίπα, μίλα!»

Η Μίνα από την ημέρα του τροχαίου περνάει δραματικές στιγμές. Εκτός ότι όλος ο κόσμος και οι θαυμαστές του καλλιτέχνη είναι εναντίον της, κατηγορώντας την συνεχώς, παράλληλα προσπαθεί ακόμη να αποκαταστήσει την σωματική της υγεία… Έτσι λοιπόν, το κορίτσι αγανακτσμένο πλέον από όλα αυτά, έγραψε μία σπαρακτική φράση – λεγόμενα του καλού της φίλου Παντελή Παντελιδη, προκαλώντας εντύπωση σε όλους..

«Ακομα παλευουν να κρυψουν την αληθεια ! «Για γελια » που θα λεγε και εκεινος..!«, με τα σχόλια να παίρνουν φωτιά κάτω από αυτή την δημοσίευση. Ωστόσο h απάντηση της μας ξάφνιασε όλους καθώς είναι η πρώτη φορά, που αναφέρεται ανοιχτά στον αδικοχαμένο καλλιτέχνη… Δείτε παρακάτω τι είπε:

mina

youweekly