«Προδοσίες»: Όλες οι εξελίξεις της σειράς για την ερχόμενη εβδομάδα

451515-.jpg

30-09-2016 20:23

Ένα επικίνδυνο ταξίδι ξεκινά και για τις δύο οικογένειες, ενώ παράλληλα κάνει την εμφάνισή της μία γυναίκα από το παρελθόν, με την εγκυμοσύνη της Μυρτώς να μπαίνει σε κίνδυνο στις «Προδοσίες» που προβάλλονται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δύο νέα πρόσωπα έκαναν την εμφάνιση τους και έρχονται να μπλέξουν περισσότερο τα πράγματα. Πρόκειται για τον Παύλο(Μάριος Ιορδάνου) και την Ρενιέρη (Στέλλα Γιαμπούρα).

Παλιοί έρωτες, εμμονές, πάθη και καλά κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως και αποκαλύπτουν προδοσίες …

Αυτή την εβδομάδα, ενώ όλοι μαζί ετοιμάζονται για ταξίδι, η Μυρτώ μπαίνει στο νοσοκομείο με αιμορραγία, ενώ η Μαρίνα φεύγει για την Αθήνα χωρίς να έχει το θάρρος να πει στο Μάρκο για την εγκυμοσύνη της. Η πίεση της κατάστασης προκαλεί τον Ανδρέα να κάνει μια …βουτιά στο παρελθόν και να συναντήσει την πρώην γυναίκα του Λουίζα, και να της ζητήσει να πείσει τον Άρη να μην έρθει μαζί του στο επικίνδυνο ταξίδι.

Ο Παυλίδης βλέπει ότι θα πρέπει να συνεργαστεί με τον Πετκώφ, πράγμα που κάποιους τους συμφέρει. Ο Παύλος συγκρούεται με τη Ρενιέρη, που ζηλεύει το ενδιαφέρον του για τη Μυρτώ. Η Λούση προσπαθεί να αποκρύψει από τον Πέτερ την προτίμησή της για τον παλιό της έρωτα, τον Άρη όμως εκείνος το καταλαβαίνει και αποφασίζει να ‘ξεφορτωθεί’ τον Άρη.

Ο Παυλίδης και Ανδρέας δέχονται Άραβες τοποτηρητές στο ταξίδι, που ξεκινά με τους χειρότερους οιωνούς. Είναι σαν να πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στο θάνατο. Ο Πέτερ βοηθά τη Λούση να πραγματοποιήσει το όνειρό της, να συνεργαστεί με τον Πετκώφ, ενώ συγχρόνως κάνει σχέδια πίσω από την πλάτη της.

Η κατάσταση στο πλοίο είναι επικίνδυνη και οι εξελίξεις είναι ανεξέλεγκτες. Ένα επείγον περιστατικό στο νοσοκομείο φέρνει πολύ κοντά τη Μυρτώ με τον Παύλο τη στιγμή, που ο Στέφανος είναι για μια ακόμα φορά απών.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr