Παππάς: Ντροπή και αίσχος για όσους επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν δημόσιους λειτουργούς

732677-pappas.jpg

30-09-2016 18:35

Ο υπουργός Επικρατείας ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι οριστικά ο τέταρτος υπερθεματιστής, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και κατά συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών.

Ο κ. Παππάς γνωστοποίησε ότι ήδη έχουν μπει στα ταμεία του κράτους 85 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος τόνισε πως ο διαγωνισμός για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών ήταν μια κορυφαία δέσμευση της κυβέρνησης και αποδείχθηκε πως ήταν θωρακισμένος από όλες τις πλευρές και είχε δικλείδες ασφαλείας για όλα τα ενδεχόμενα.

Ο υπουργός Επικρατείας έστρεψε τα πυρά του κατά της ΝΔ κατηγορώντας την ότι «επέλεξε να διασυρθεί και να συρθεί πίσω από καθόλου έννομα συμφέροντα όσων νόμιζαν πως η αεροπειρατεία των συχνοτήτων θα συνεχιζόταν για πάντα».

Ο κ. Παππάς υποστήριξε πως αποτελεί «ντροπή και αίσχος» για όσους ανεπιτυχώς επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν και να πιέσουν δημόσιους λειτουργούς, για να διαφυλάξουν τα ειδικά και ιδιαίτερα συμφέροντά τους, ενώ κατηγόρησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πως σε 27 χρόνια εισέπραξαν μηδέν ποσό για την αδειοδότηση καναλιών.

Διευκρίνισε πως από τον Ιανουάριο του 2015 έχουν εισπραχθεί πάνω από 51 εκατ. ευρώ από τα τέλη χρήσης συχνοτήτων και από τον φόρο στη διαφήμιση, σημειώνοντας πως αυτός ο φόρος είχε νομοθετηθεί, αλλά διαρκώς «ξεχνούσαν να καταλογίσουν και να τον εισπράξουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις».

Με τα χρήματα που έχουν εισπραχθεί από τις τηλεοπτικές άδειες, σύμφωνα με τον κ. Παππά, επιτρέπεται σε 15.000 παιδιά να έχουν πρόσβαση σε παιδικούς σταθμούς και επιπλέον έχει ήδη αρχίσει η διαδικασία για τη στήριξη των νοσοκομείων με 4.000 νοσηλευτές.

Τέλος, ο κ. Παππάς, αφήνοντας σαφείς αιχμές, δήλωσε πως οι πολίτες πλέον γνωρίζουν πως κάποια δελτία ειδήσεων δεν είναι δελτία για την ενημέρωσή τους, αλλά «δελτία για την υπεράσπιση των συμφερόντων ιδιοκτησιών».

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ:

 

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...