Φήμες για μετακίνηση Κοντονή από το υπουργείο Αθλητισμού στο Δικαιοσύνης…

726503-kontonis-2.jpg

09-09-2016 16:02

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται και γράφονται πολλά για τις επικείμενες αλλαγές τις οποίες σχεδιάζει ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να «ανακατέψει» την τράπουλα με έναν… ανασχηματισμό. 

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο ανασχηματισμός προγραμματίζεται για μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (μέσα Οκτωβρίου) και μετά την ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης. 

Ήδη έχουν αρχίσει να σκάνε στη δημοσιογραφική πιάτσα, διάφορα ονόματα, τόσο για νεοεισελθέντες, όσο και για εσωτερικές μετακινήσεις…

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, έχουν φουντώσει οι φήμες για μετακίνηση του νυν υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή στο υπουργείο Δικαιοσύνης. 

Βέβαια, όλα αυτά ανήκουν προς το παρόν στη σφαίρα των φημών, αφού είναι εξόχως δύσκολο να επιβεβαιωθεί ή να διακριβωθεί κάτι τέτοιο, έστω κι αν υπάρχει σε επίπεδο προθέσεων. 

Από την άλλη μεριά, όταν υπάρχει «κλίμα ανασχηματισμού» κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την αρχική πηγή προέλευσης της πληροφορίας. 

Και τούτο διότι σε αρκετές των περιπτώσεων, είναι γνωστό ότι και οι ίδιοι οι υπουργοί, πολλές φορές διαρρέουν ή διοχετεύουν πληροφορίες με βάση τους δικούς τους πόθους…

Αρκετοί δηλαδή αυτοπροτείνονται πριν καν αρχίσει το… μαγείρεμα του ανασχηματισμού.

Αλλά ας μην βιαστούμε… ακούγονται κι άλλα ονόματα μετακινήσεων πλην του Σταύρου Κοντονή.

Εδώ θα είμαστε να τα καταγράφουμε…  

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr