Στα κάγκελα η Γερμανού. Τα χαμηλά νούμερα και οι καλεσμένοι

451255-natalaki.jpg

29-09-2016 14:11

Καλά – καλά δεν ξεκίνησε και «άρχισαν τα όργανα».

Σύμφωνα με πληροφορίες στο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» υπάρχει μεγάλος προβληματισμός μιας και πολλοί από τους καλεσμένους στους οποίους ζητήθηκε η παρουσία τους στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αρνήθηκαν ευγενικά μεταθέτοντας την παρουσία τους για αργότερα.

Φεύγοντας η Αγγελική Γιαννακοπούλου από το Epsilon (ούτε μια εβδομάδα δεν έκατσε) για την αρχισυνταξία του «Jenny – Jenny» πήρε μαζί τους όλους τους καλεσμένους που είχε κλείσει για τις πρώτες εκπομπές και θα εμφανιστούν στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού.

Την ίδια στιγμή όπως άλλωστε γίνεται κάθε αρχή της σεζόν σύσσωμος ο μηχανισμός της ψυχαγωγίας του Alpha έχει κινητοποιηθεί για κλειστούν καλεσμένοι «πρώτης γραμμής» στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Αν συνυπολογιστεί και το γεγονός πως η Ναταλία έκανε πρεμιέρα με μέτρια νούμερα που την δεύτερη μέρα έπεσαν ακόμη περισσότερο είναι λογικό αρκετά ονόματα της ελληνικής showbiz να προτιμήσουν αρχικά τις εκπομπές των δύο αντίπαλων καναλιών και στη συνέχεια να εμφανιστούν στο Epsilon.

Είναι βέβαια νωρίς για συμπεράσματα μιας και αφενός η μπίλια της τηλεθέασης θα κάτσει μετά από τρεις εβδομάδες αφετέρου Epsilon και ALPHA με τα δεδομένα αυτής της χρονικής στιγμής δεν έχουν άδεια πανελλήνιας εμβέλειας οπότε ο ΑΝΤ1 είναι λογικό να έχει προβάδισμα…

nassosblog

 

loading...