Το χειρόγραφο σημείωμα της Ελένης Μενεγάκη για τον Alpha – Τι αποκαλύπτει;

elenimenegaki

29-09-2016 12:54

Λίγο πριν την πρεμιέρα της η Ελένη Mενεγάκη έστειλε ένα σημείωμα στους δημοσιογράφους! Όπως είναι γνωστό η παρουσιάστρια επιστρέφει την Δευτέρα στις 13:00 με ανανεωμένο σκηνικό και ομάδα.

Ο Alpha σε επίσημη ανακοίνωσή του είχε αναφέρει:

«Δίπλα στην Ελένη, οι νέοι της συνεργάτες -η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Τσούλης στη μαγειρική-, αλλά και σταθεροί τηλεοπτικοί της φίλοι: ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Τάσος Τεργιάκης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Γιώργος Λιανός.

Η «Ελένη» μπαίνει σε ένα ανανεωμένο σκηνικό, με πρωτότυπες στήλες, θέματα διαχρονικά αγαπημένα και συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν. Η μαγειρική, το γέλιο, οι σχέσεις, ο προβληματισμός, η ομορφιά, το παιδί, το σινεμά – όλα μπερδεύονται γλυκά, όπως συμβαίνει σε κάθε ελληνική οικογένεια.»

Η Ελένη έγραψε μεταξύ άλλων στο χειρόγραφο σημείωμά της: «Σ’ έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά! Η καθημερινή μας παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα με θετική διάθεση, χαμόγελο, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον. Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η πιο απρόβλεπτη τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει για εμάς…»!

 

 

 

ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr