ΠΑΣΟΚ: Οι πελατειακές λογικές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κοστίζουν στη χώρα

732136-pasok.jpg

29-09-2016 10:28

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπολύει σήμερα, Πέμπτη (29/09/2016) ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) που κατατάσσει της Ελλάδα στον δείκτη ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων στην 86η θέση μεταξύ 138 χωρών.

«Μια και μόνο ματιά στα κριτήρια που λαμβάνονται υπ’ όψη για την κατάρτιση της λίστας, αρκεί για να γίνει κατανοητό πόσο κοστίζουν οι πελατειακές λογικές και η θεσμική κατάπτωση της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μαζί φυσικά με τις ολέθριες επιλογές που οπισθοδρόμησαν την Ελληνική οικονομία. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, τη συνεννόηση και τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις όπως επίμονα υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ. Ό,τι ακριβώς υπονόμευσε δηλ. το αντιμνημονιακό μέτωπο με επικεφαλής αρχικά τον κ. Σαμαρά και στη συνέχεια τον κ. Τσίπρα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη, σε ανακοίνωσή της.

Και προσθέτει: «Όσο επικρατούν κοντόφθαλμες λογικές μικροκομματικών συμφερόντων, τόσο η χώρα θα διολισθαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας στον έλεγχο των ξένων που συντελέστηκε προχθές είναι μια οδυνηρή απόδειξη ότι η θεωρία “πιάσαμε πάτο και τώρα θα ανέβουμε” έχει κατασκευαστεί από ιδιοτελείς που νομίζουν ότι απευθύνονται σε αφελείς».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr