Δεν έχει ξαναγίνει! Η Έλενα Ασημακοπούλου «κάρφωσε» την Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day»!

470ff1f04a80b316c34623a5727e82a6

28-09-2016 18:42

Οι δηλώσεις της άναψαν φωτιές! Καλεσμένη στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία δεν δίστασε να αφήσει αιχμές κατά πάντων. Αρχικά, είπε για την περασμένη σεζόν που συμμετείχε στο NaMaSte:

«Δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις πάντα πολύ καλή διάθεση, να έχεις την ομάδα σου, να στηρίζει ο ένας τον άλλον. Δεν ξέρω αν δεθήκαμε, να σου πω την αλήθεια. Δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα. Δεν ήμουν καλή, δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Αισθανόμουν άβολα γιατί έπρεπε να σχολιάσω ορισμένα θέματα που ήταν φίλοι, συνάδελφοι. Όταν έχεις πει κάποια άλλα πράγματα πριν και τελικά δεν είναι αυτό ακριβώς που έχεις πει να κάνεις, δυσκολεύεσαι».

Στη συνέχεια, όμως, πέταξε και τα καρφάκια της στο Happy Day, παρότι την φιλοξενούσε λέγοντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εσύ έχεις κάτι πολύ ωραίο. Έχετε αυτό που εγώ δεν μπορώ να κάνω. Θα πεις την άποψή σου «αλλά εμείς την αγαπάμε πάρα πολύ την Έλενα Ασημακοπούλου και μας αρέσει πάρα πολύ»! Κατάλαβες; Αυτή τη διπλωματία δεν την έχω».

Ο Δημήτρης Παπανώτας, όπως ήταν αναμενόμενο δεν το άφησε να πέσει κάτω και της απάντησε καταλλήλως. Δείτε στο βίντεο τι είπε.

youweekly.gr

loading...