Ραγδαίες εξελίξεις! Ο Τόνυ Μαυρίδης ήταν εκείνος που προκάλεσε την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του!

53d97d8f7ecc39123c24e48eb761696b

28-09-2016 17:15

Το ρεπορτάζ τρέχει. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr, o πρώην σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδης έπεσε θύμα ληστείας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Συγκεκριμένα άγνωστοι εισέβαλαν στη μεζονέτα που διατηρεί επί της οδού Κομνηνών στη Γλυφάδα, υπό την απειλή όπλου και αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του ρεπορτάζ, φαίνεται πως ο ίδιος ο μουσικός παραγωγός ήταν ο ίδιος που προκάλεσε τη ληστεία.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός συνθέτης καθόταν στη βεράντα του σπιτιού του όταν παρατήρησε μια περίεργη κίνηση στο δρόμο. Είδε ένα αυτοκίνητο να κάνει κύκλους και του φάνηκε ύποπτο, οπότε θεώρησε καλό να κατέβει για να ρωτήσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Όμως, οι 4 άνδρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, τον ανάγκασαν υπό την απειλή όπλων να τους βάλει μέσα στο σπίτι του, όπου βρισκόταν η σύζυγός του, το παιδί και ο στιχουργός Σπύρος Βροχίδης. Έτσι, αφού τους ακινητοποίησαν, πήραν 3.500 χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα και στη συνέχεια έδεσαν χειροπόδαρα τον ίδιο και τον Βροχίδης και έφυγαν.

youweekly.gr