Βόμβα! Η αδελφή του Λαζαρίδη ξεσπά για πρώτη φορά: «Στη δολοφονία του Μπάμπη εμπλέκεται και…»

b3f052212a1ba21b0afae9492899ee69

28-09-2016 14:51

«Δεν θα σταματήσω να ψάχνω την υπόθεση δολοφονίας του αδελφού μου, αν δεν βρω τον εντολέα και τους εκτελεστές με τα Καλάσνικοφ. Θα τους ψάχνω μέχρι το τέλος της ζωής μου. Ο Μπάμπης έφυγε σαν το σκυλί στα αμπέλι. Ξανανοίγω την υπόθεση γιατί ναι υπάρχουν καινούργια δεδομένα. Θα ζητήσω καταθέσεις από τους μάρτυρες και υπάρχει λόγος που σας το λέω αυτό», δήλωσε στη Freddo η αδελφή του Μπάμπη Λαζαρίδη που δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2008.

Η Λίτσα Λαζαρίδη ξεσπά και αναφέρει πως «πονάω για τον αδελφό μου. Θέλω να δω τις καταθέσεις και τι κατέθεσαν. Υπάρχουν και άτομα που έχουν συμμετοχή στο να ξέρουν τι έγινε εκείνη τη νύχτα», λέει και επικεντρώνεται στα «πολύ κοντινά του πρόσωπα» όπως τονίζει. «Αυτά το κοντινά του πρόσωπα θα κληθούν εκ νέου, ώστε να δώσουν νέες καταθέσεις».

Τη ρωτάμε αν μιλάει για την τελευταία σύντροφο του αδελφού της, ή την πρώην σύζυγό του Πόπη Μαλλιωτάκη, «Η Πόπη δεν έχει καμία ανάμειξη με τη δολοφονία, ούτε και γνώριζε το παραμικρό. Είχαν χωρίσει. Το άλλο όνομα το είπατε εσείς. Δεν θα ονομάσω εγώ. Ωστόσο, υπήρχαν κάποια άτομα που έμεναν μαζί του στη σουίτα, στη Βούλα. Αυτά τα άτομα θα καλέσει ο εισαγγελέας για νέες καταθέσεις».

youweekly.gr