Άστραψε και βρόντηξε η Πόπη Τσαπανίδου on air: «Αποκαλέσατε εμένα…» (ΒΙΝΤΕΟ)

0430198a3b2fbea0f1654f76875a30b1

28-09-2016 14:02

Τα νεύρα της χτύπησαν κόκκινο! Η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες στην εκπομπή Live U, άναψε τα αίματα και κατά τη διάρκεια της κουβέντας οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα. Κόκκινο χτύπησαν τα νεύρα της Πόπης Τσαπανίδου όταν υπονοήθηκε ότι ακόμα και η ίδια είναι διεφθαρμένη.

«Αν εγώ έρθω και σας βρίσω, στη συνέχεια θα ‘ρθω στο σπίτι σας; Σας καλώ και δέχεστε την πρόσκλησή μου. Συναναστρέφεστε διεφθαρμένους ανθρώπους;», ρώτησε έκπληκτη τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα. Εκείνος απάντησε: «Ερχόμαστε να υπερασπιστούμε την άποψη της κυβέρνησης. Αν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, στις άλλες εκπομπές σας μπορείτε να το κάνετε και το κάνετε αυτό». «Αποκαλέσατε το κανάλι διεφθαρμένο κι εμένα προσωπικά διεφθαρμένη!», σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου.

Οι τόνοι ανέβηκαν περαιτέρω όταν η παρουσιάστρια προσπάθησε να δώσει τον λόγο στον Ανδρέα Λοβέρδο λέγοντας: «Έχετε τον λόγο, κλείστε. Κλείστε όμως γιατί πρέπει να σας χαιρετίσω όλους»! Εκείνος την κοίταξε άγρια και είπε: «Τι μας καλείτε; Για να βγούμε μισό λεπτό»; Δείτε τι ακολούθησε στο βίντεο.