Δήμος Θεσσαλονίκης: Μαθήματα εκμάθησης ρωσικής γλώσσας για ενήλικους δημότες


22-09-2016 18:44

Από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, ξεκινάει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα εκμάθησης Ρωσικής γλώσσας – Επαγγελματικής Ορολογίας που απευθύνεται σε ενήλικους δημότες ή κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε συνεργασία με τους καθηγητές της ρωσικής γλώσσας.

Σε κάθε τμήμα θα συμμετέχουν 25 άτομα.

Οι τέσσερις θεματικές ενότητες Ρωσικής γλώσσας – Επαγγελματικής Ορολογίας για αρχαρίους είναι οι εξής:

Επαγγελματική Ρώσικη Ορολογία – Υπάλληλοι Επιχειρήσεων Τουρισμού και Πολιτικής Αεροπορίας: για εργαζόμενους στον τομέα του τουρισμού ή της Πολιτικής Αεροπορίας, πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Τρίτη και Παρασκευή ώρα : 15:00 – 17:00.

Επαγγελματική Ρώσικη Ορολογία – Διαχείριση Ξενοδοχειακών Μονάδων, για εργαζόμενους στον τομέα του τουρισμού ή για ανέργους που επιθυμούν να ασχοληθούν στον τομέα του τουρισμού, πτυχιούχους

Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Τρίτη και Παρασκευή ώρα 17:00 – 19:00.

Εκπαίδευση σε Ρώσικη Ορολογία – Πωλητές Καταστημάτων Λιανικού Εμπορίου, για εργαζόμενους. Τρίτη και Παρασκευή ώρα 19:00 – 21:00.

Επαγγελματική Ρώσικη Ορολογία – Διαχείριση Μονάδων Υγείας (σύνολο 56 ώρες) για εργαζόμενους στον τομέα της υγείας ή ανέργους που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον τομέα υγείας, πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Τετάρτη: Α’ τμήμα : ώρα 15.00-17:00 , Β’ Τμήμα ώρα 17:00-19:00 και Γ’ Τμήμα ώρα 19:00-21:00.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εγνατίας 132).

Οι αιτήσεις συμμετοχής οι οποίες θα βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, μπορούν να κατατίθενται μόνο ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΑΙΤΗΣΕΙΣ από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 09:00. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μόνο σε ένα τμήμα. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων θα ολοκληρωθεί με τη συμπλήρωση των τμημάτων.

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των συμμετεχόντων θα είναι η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων του κάθε τμήματος, όπως διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική, ενώ σε κάθε σπουδαστή που θα ολοκληρώνει το πρόγραμμα θα χορηγείται σχετική βεβαίωση.

Περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο: 2310840295ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr