Μεγαλοπρεπές “άδειασμα” Τσίπρα σε Σκουρλέτη για τη Socar!

skourletis_tsipras321_533_355

27-09-2016 19:59

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης, με τον ανασχηματισμό να είναι δεδομένος και τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν υπολογίζει τον Πάνο Σκουρλέτη στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως παρατείνεται για ένα μήνα η εγγυητική επιστολή της Socar, ώστε στο διάστημα αυτό να εντατικοποιηθούν οι συζητήσεις για να βρεθεί λύση στο θέμα της πώλησης του ΔΕΣΦΑ στην αζέρικη εταιρεία.

Η απόφαση της Socar για παράταση λήφθηκε, ύστερα από τη συνάντηση που είχε η διοίκηση της εταιρείας με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στην συνάντηση, η οποία έγινε σε θετικό κλίμα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, συζητήθηκαν σε όλες τις λεπτομέρειες, τα τεχνικά ζητήματα που αφορούν την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τον ΔΕΣΦΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, κατά τη συνάντηση ο Πρωθυπουργός ΄”άδειασε” τον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος άλλαξε τη συμφωνία, και η παράταση δόθηκε για ένα μήνα, ώστε στον επόμενο ανασχηματισμό να κάνει αλλαγές στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και με την τοποθέτηση νέου υπουργού να κλείσει η συμφωνία με τη SOCAR.

Πηγή: newsit.gr


loading...