Θεοδωράκης: Δεν είναι αυταπάτη… είναι απάτη

731314-theodorakhs-adeies.jpg

26-09-2016 22:08

«Δεν υπάρχει Καλογρίτσας. Υπάρχει μόνο μια συνεχής προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας Σύριζα TV, ένα αμιγώς κομματικό κανάλι. Το έκαναν και άλλα κόμματα αλλά τον προηγούμενο αιώνα», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας σε συνέντευξη του στη τηλεόραση του Alpha υπογράμμισε πως, «Αυτή η ιστορία ξεκινάει από κάποιους που έπεισαν τον κ. Τσίπρα ότι πρέπει να αποκτήσει δική του τηλεόραση. Μεταξύ αυτών είναι και ο κ. Σπίρτζης που εμπλέκεται στην τράπεζα Αττικής και στα δημόσια έργα, και ο κ. Παππάς.

Βρέθηκε ένα εργολάβος που χρωστούσε πολλά στο ΣΥΡΙΖΑ και τον έβαλαν μπροστάρη στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν το δικό τους κανάλι. Τον διαβεβαιώσαν ότι θα είναι περίπατος άλλα είναι τελικά γολγοθάς γιατί τώρα βγήκαν όλα στη φόρα», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Το θέμα δεν είναι αν στέκει γερά στα πόδια του ο κ.Παππάς αλλά αν στέκει γερά στα πόδια του ο κ.Τσίπρας. Γιατί είναι για πρώτη φορά σαφές στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει κάτι βρόμικο στην ιστορία αυτή.

Υπάρχουν ευθύνες της κυβερνητικής επιτροπής που έλεγξε το πόθεν έσχες. Όταν ένα βοσκοτόπι είναι αρκετό για να πάρει κάποιος τηλεοπτική άδεια αυτός που έκανε τον έλεγχο και έβαλε τη σφραγίδα “εγκρίνεται” σε αυτά τα πόθεν έσχες, έχει ποινικές ευθύνες.

Κανένα σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν ήταν κάλο. Όπως το σχέδιο διαπραγμάτευσης που κόστισε δεκάδες δις στον Ελληνικό λαό».

Στη συνέχεια ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε για πολιτική λύση που πρέπει να δοθεί λέγοντας «Να συναινέσουμε σε ένα ΕΣΡ, με ανθρώπους εγνωσμένου κύρους και να επανεκκινηθεί η διαδικασία της αδειοδότησης.

Ο διαγωνισμός ορίζει ότι παίρνει άδεια κάποιος όταν η εταιρία του δραστηριοποιείται μονό στη τηλεόραση. Η εταιρία του κ. Σαββίδη ασχολείται από ιχθυοκαλλιέργειες μέχρι τηλεόραση. Εκτός αν φέρει ο κ. Παππάς κάποια τροπολογία και πει ιχθυοκαλλιέργειες ίσον ντοκιμαντέρ ίσον τηλεόραση».

«Διαχρονικά οι κυβερνήσεις προσπαθούσαν να ελέγξουν την τηλεόραση αλλά αυτό που γίνεται τώρα είναι νέα διαπλοκή του χειρότερου είδους και η Ευρώπη θα αντιδράσει.

Είναι Σοβιετικής έμπνευσης απόφαση να υπάρχουν μόνο 4 κανάλια και αυτό είναι κάτι που ουδείς Ευρωπαίος μπορεί να κατανοήσει και να ανεχθεί.

Η ελληνική κοινωνία χρηματοδοτεί 3 κρατικά κανάλια και ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι μπορούν να υπάρχουν μόνο άλλα 4 ιδιωτικά. Ενώ και στην Κύπρο των 800 χιλιάδων έχουν 7 κανάλια παγκυπριακής εμβέλειας.

Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να λέει τα μεγαλύτερα ψέματα με τη μεγαλύτερη φυσικότητα.

Αντί να φύγουμε από τα θαλασσοδάνεια και την ανομία, έχουμε ξανά δάνεια με τη βούλα του κόμματος και ξανά διαπλοκή.

Δεν υπάρχει καμία αυταπάτη μονό απάτη. Ο κ. Τσίπρας είναι ο καλύτερος μαθητής της σχολής των δημαγωγών και των λαϊκιστών», κατέληξε ο επικεφαλής του Ποταμιού.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr