Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Πάμε ολοταχώς για τον “κόφτη”»

730945-varvitsiotis.jpg

25-09-2016 16:17

Ο βουλευτής της ΝΔ υποστηρίζει, επίσης, ότι οι τηλεοπτικές άδειες ήταν μια προσπάθεια της κυβέρνησης να αποκτήσει το δικό της «ΣΥΡΙΖΑ TV».

«Σαφέστατα και υπάρχουν ευθύνες. Ευθύνες πολιτικές. Και αυτό δεν είναι κάτι που το λέω μόνο εγώ, το λένε οι ίδιοι, από μόνοι τους. Σήμερα, άλλωστε, οι μισοί υπουργοί της κυβέρνησης, δηλώνουν ότι ο συγκεκριμένος υπερθεματιστής συνδέεται με υπόγειες διαδρομές μαύρου χρήματος», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Βραδυνή της Κυριακής, ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφερόμενος στην υπόθεση Καλογρίτσα.

«Νομίζω ότι τρόπος που χειρίστηκε η κυβέρνηση το διαγωνισμό στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, αποσκοπούσε σε ένα και μόνο πράγμα: Να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το δικό του κανάλι», υποστήριξε ο κ. Βαρβιτσιώτης και πρόσθεσε: «κανένας δεν αμφισβητεί ότι πρέπει να μπει μια τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Η τάξη, όμως, αυτή δεν επιτυγχάνεται με νόμους – τύπου Παπά, που καθιστούν τον εαυτό τους “καναλάρχη”. Όταν περιορίζεις την πολυφωνία, περιορίζεις την ίδια τη δημοκρατία».

O κ. Βαρβιτσιώτης εκτίμησε ότι από την άνοιξη που θα ενεργοποιηθεί ο περιώνυμος «κόφτης» τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα, αφού, μέχρι στιγμής, όλα τα δημόσια έσοδα υστερούν από τους αρχικούς στόχους και ανέφερε ότι το αίτημα των εκλογών δεν αποτελεί έναν κοινότυπο αντιπολιτευτικό ελιγμό, αλλά μια αυτονόητη εθνική αναγκαιότητα. 

«Σύντομα, με τη φοροκαταιγίδα που έρχεται, δεν θα είμαστε μόνο εμείς που θα ζητάμε εκλογές, αλλά ολόκληρη η κοινωνία», συμπλήρωσε το στέλεχος της ΝΔ.

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...