Θρίλερ στα Πετράλωνα: Ποιοι βρίσκονται πίσω από την εξαφάνιση της εύπορης 50χρονης

730670-elena11.jpg

24-09-2016 9:35

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της εύπορης 50χρονης γυναίκας από το σπίτι της στα Πετράλωνα στις 11 Ιουνίου.

Εδώ και τρεις μήνες η οικογένειά της και οι αστυνομικές αρχές περνούν ώρες αγωνίας, καθώς η Έλενα Όλντερσνορφ δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα οι διωκτικές αρχές έχουν στρέψει τις έρευνές τους στην περιοχή της Σαλαμίνας, προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα δώσουν λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης.

«Φύλλο και φτερό» έκαναν το εξοχικό της στη Σαλαμίνα, καθώς στους οικείους είχε φτάσει τις προηγούμενες ημέρες η πληροφορία ότι η 50χρονη γυναίκα είχε κρύψει εκεί 200 χρυσές λίρες. Την ίδια ώρα οι γείτονές της κατέθεταν όλα όσα γνώριζαν για την 50χρονη γυναίκα.

elena10 474 355

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, στο σπίτι δεν βρέθηκαν οι λίρες, ενώ δεν βρέθηκαν και στοιχεία που να αποδεικνύουν διάρρηξη ή εγκληματική ενέργεια εντός της οικείας.

Πάντως οι αστυνομικοί δεν είναι ακόμα σε θέση να κάνουν καμία πρόβλεψη.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αφού δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να κινεί ούτε προς την δολοφονία αλλά ούτε και προς το σενάριο που να θέλει την 50χρονη γυναίκα να έβαλε η ίδια τέλος στη ζωή της. ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...