Σάλος από το βίντεο του καυγά Τζολί – Πιτ μέσα στο αεροπλάνο!

joliepitt_551_355

23-09-2016 19:50

Με τον χωρισμό της Angelina Jolie και του Μπραντ Πιτ να γίνεται πραγματικά σίριαλ σε όλο τον κόσμο, αναφορές θέλουν να υπάρχει βίντεο από τον καυγά των δύο ηθοποιών μέσα στο αεροπλάνο που οδήγησε στο πολύκροτο διαζύγιο.

Ο καυγάς άλλωστε αυτός ήταν η σταγόνα που φαίνεται να ξεχείλισε το ποτήρι και να οδήγησε την Angelina Jolie να καταθέτει αιφνιδιαστικά αίτηση διαζυγίου. Σύμφωνα με το Us Weekly, ο Brad Pitt έχει απαθανατιστεί στις 14 Σεπτεμβρίου ενώ είναι σε κατάσταση μέθης να φωνάζει κατά τη διάρκεια στάσης για ανεφοδιασμό στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μινεσότα.

“Ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να φωνάζει πολύ κατά τη διάρκεια του περιστατικού, αλλά όχι να ασκεί σωματική βία”, σημείωσε πηγή στο περιοδικό για το επίμαχο βίντεο. Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, η Αντζελίνα Τζολί άρχισε να τσακώνεται με τον Μπραντ Πιτ και τότε μπήκε στη μέση ο 15χρονος γιος τους Μάντοξ.

“Ποτέ δεν χτύπησε την Αντζελίνα Τζολί ή τα παιδιά. Φώναζε σε ένα από τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια καυγά στο αεροπλάνο, αλλά δεν το χτύπησε. Ο Μπραντ Πιτ αρνείται τους ισχυρισμούς ανάρμοστης συμπεριφοράς”, όπως ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του διάσημου ηθοποιού στο Page Six.

Φίλος μάλιστα του Μπραντ Πιτ κατηγορεί την Αντζελίνα Τζολί πως έχει ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον του για προσωπικούς λόγους και όχι μόνο επειδή ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των παιδιών τους. “Έχει βγάλει την ιστορία κακοποίησης για να του πάρει τα παιδιά. Το επιτελείο της θέλει να τον παρουσιάσει επιθετικό”, είπε χαρακτηριστικά στο Page Six.

Μετά τα όσα αρνητικά έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, ο Μπραντ Πιτ προσέλαβε τον δικηγόρο του Charlie Sheen για να τον βοηθήσει στη μάχη του διαζυγίου. Ο ηθοποιός μάλιστα βρίσκεται σε διαβούλευση με τη νέα ομάδα δημοσίων σχέσεων για τον έλεγχο της ζημιάς γύρω από το όνομά του με τα όσα ακούγονται περί χρήσης ουσιών, αδυναμίας διαχείρισης θυμού και κακοποίησης.

Για το περιστατικό που φέρεται να οδήγησε στο διαζύγιο του πιο λαμπερού ζευγαριού του Χόλιγουντ εξέδωσε ανακοίνωση και το FBI. “To FBI συνεχίζει να συγκεντρώνει στοιχεία και θα τα αξιολογήσει προκειμένου να αποφασίσει αν θα συνεχιστεί η έρευνα σε ομοσπονδιακό επίπεδο”.

newsit