Τροχαίο ατύχημα είχε η Ελενα Παπαρίζου

troxaio-atuxima-eixe-i-elena-paparizou-w_l

23-09-2016 16:10

Ένα τροχαίο που θα μπορούσε και να είναι πολύ σοβαρό, αλλά ευτυχώς είχε μόνο υλικές ζημιές, είχε πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Παπαρίζου.

Η πετυχημένη τραγουδίστρια που αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Σουηδία προετοιμάζοντας ένα τηλεοπτικό show το οποίο και θα παρουσιάζει λίγο πριν από την εμφάνισή της στην Συναυλία Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ τράκαρε με το αυτοκίνητό της πηγαίνοντας στις πρόβες του event.

Η Έλενα, δεν οδηγεί η ίδια. Το smart που έχει για τις μετακινήσεις της εντός της πόλης το οδηγεί επαγγελματίας οδηγός που αναλαμβάνει να τη μεταφέρει όπου και όποτε χρειάζεται στις καθημερινές ανάγκες όταν ο σύζυγός της Ανδρέας Καψάλης δεν βρίσκεται μαζί της. Έτσι κι εκείνη την ημέρα την πήγαινε στις πρόβες για τη συναυλία όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο έπεσε από πίσω τους. Το τράνταγμα ήταν αρκετά δυνατό και η Έλενα Παπαρίζου τρόμαξε πολύ ενώ βγαίνοντας στη συνέχεια έξω από το αυτοκίνητο συνειδητοποίησε ότι πονάει πολύ στα πλευρά της.

Άψογη επαγγελματίας, παρά την τρομάρα και την ταραχή, ειδοποίησε άμεσα τους συνεργάτες της ότι θα καθυστερήσει στην πρόβα αλλά τους διαβεβαίωσε ότι είναι καλά και αμέσως μετά στην αναμονή για τους εμπειρογνώμονες των εταιριών και τον σύζυγό της που έσπευσε να βρεθεί άμεσα στο πλευρό της κι ας έλεγε η ίδια ότι ήταν καλά αν και φοβισμένη.

Όταν έφτασε πια στον χώρο της πρόβας είχε ηρεμήσει αρκετά αν και εξακολουθούσε να πονάει. Έβγαλε κανονικά την πρόβα της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε από τον σύζυγό της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για ακτινογραφίες, οι οποίες ευτυχώς δεν έδειξαν να υπάρχει καμία ζημιά. Απλοί μώλωπες από το τράνταγμα. Τέλος καλό, όλα καλά…

Πηγή: gossip-tv.gr