Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ: Ο Τραμπ θα νικήσει, λέει στενός φίλος του Πούτιν

730215-n.png

22-09-2016 17:36

«Γνωρίζω ποιος θα κερδίσει τις εκλογές στην Αμερική. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αργότερα. Ο Τραμπ θα νικήσει».

Ένας από τους στενότερους φίλους του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως πιστεύει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ και ότι οι ηγέτες των χωρών της Δύσης δεν μπορούν να συγκριθούν με τον επικεφαλής του ρωσικού κράτους.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Κρεμλίνο σήμερα o Σεργκέι Ρολντούγκιν προτού ο Βλαντίμιρ Πούτιν του απονείμει ένα κρατικό βραβείο, ο Ρολντούγκιν είπε: «Γνωρίζω ποιος θα κερδίσει τις εκλογές στην Αμερική. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αργότερα. Ο Τραμπ θα νικήσει».

Κατόπιν πρόσθεσε ότι οι πολιτικοί αλλάζουν συμπεριφορά, μόλις ανέλθουν στην εξουσία. «Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω ευφορία σχετικά με την νίκη του Τραμπ επειδή εκείνος είπε ότι υποστηρίζει τον Πούτιν και η Χίλαρι Κλίντον δεν το είπε. Ο Πούτιν είπε ότι θα συνεργαστεί και με τους δύο κι αυτό είναι το σωστό».

Ο Ρολντούγκιν επισήμανε επιπλέον στους δημοσιογράφους ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι πιο εντυπωσιακός ως ηγέτης σε σύγκριση με πολλούς συναδέλφους του χωρών της Δύσης.

«Το μοναδικό πράγμα που πάντα θαύμαζα σε εκείνον είναι ότι δεν φοβάται να αναλάβει ευθύνες. Συχνά βρίσκεται στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής, αλλά δεν το φοβάται αυτό και λέει: «Ναι, αυτό αποφασίσαμε, αυτό αποφάσισα».

«Δεν φοβάται να αναλάβει ευθύνες, σε αντίθεση με πολλούς πολιτικούς της Δύσης και Αμερικανούς πολιτικούς οι οποίοι, όπως εγώ το κατανοώ, δεν μπορούν να πουν: «Αυτό αποφάσισα εγώ και έτσι θα γίνει».

Ο Ρολντούγκιν κατονόμασε μεταξύ άλλων την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ότι δεν αναλαμβάνουν ευθύνες και αποκρύπτουν την πραγματική φύση των συμφωνιών που έχουν συνάψει.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr