«Εκστρατεία σπίλωσης» καταγγέλλει η Λίνα Νικολοπούλου

730199-lina-nikolopoulou.jpg

22-09-2016 16:40

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Mindwork Business Solutions και σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, εξέδωσε απάντηση σε δημοσιεύματα του Τύπου περί «διαπλεκόμενης λειτουργίας» της εταιρείας της.

Η κ. Νικολοπούλου αναφέρει πως «όπως κάθε εταιρεία, η Mindwork Business Solutions υπόκειται σε τακτικούς και έκτακτους ελέγχους νομιμότητας των δραστηριοτήτων της, ιδίως όταν αυτές αφορούν συμβάσεις με φορείς του Δημοσίου. Πορίσματα εκδίδονται και, εφόσον προκύψει κάτι επιλήψιμο, επιλαμβάνεται η δικαιοσύνη στο πλαίσιο των κανόνων του κράτους δικαίου. Η εταιρεία μου ήταν πάντα στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών χωρίς να αποκρύψει ποτέ κανένα στοιχείο. Έως σήμερα ποτέ δεν έχει στοιχειοθετηθεί οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον μου ή εναντίον της εταιρείας μου».

Κάνει λόγο για «απροκάλυπτη και συστηματική προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για δήθεν κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά και διαπλεκόμενη λειτουργία από μια εταιρεία με ιστορία οκτώ χρόνων». Η εταιρεία –με την καθ’ όλα σύννομη δραστηριότητά της- έχει καταξιωθεί στο χώρο της, προσθέτει η κ. Νικολοπούλου, όπως αποδεικνύεται από τη διαχρονικότητά της, τα οικονομικά της μεγέθη και την εμπιστοσύνη των πελατών της.

«Με τέτοιες εκστρατείες σπίλωσης μια καθ’ όλα βιώσιμη και αναγνωρισμένη επιχείρηση καταρρακώνεται δημόσια και οδηγείται σε κατάρρευση και τελικά κλείσιμο. Χωρίς εξονυχιστικούς και ολοκληρωμένους ελέγχους, με αόριστες αναφορές σε “χαμένα” πορίσματα, χωρίς τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, κατασκευάζονται φαντάσματα διαπλοκής και συγκάλυψης. Προς τι όλα αυτά; Είναι προφανές ότι αποσκοπούν στην πολιτική δίωξη ενός τρίτου προσώπου, κατά την πάγια τακτική των συκοφαντών να πλήττουν έμμεσα τον στόχο τους προσβάλλοντας τα πρόσωπα οικείων του. Η πολιτική σκοπιμότητα του δημοσιεύματος είναι προφανής: από τις δεκάδες συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ επιλέγονται μόνο αυτές που αφορούν την εταιρεία Mindwork Business Solutions για δημόσια διαπόμπευση και σπίλωση. Το βασικό ζητούμενο είναι ποιος είναι ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας» αναφέρει η κ. Νικολοπούλου.

Καταλήγει προειδοποιώντας ότι, τόσο η εταιρεία όσο και η ίδια προσωπικά, θα αντιδράσουν με «όλα τα νόμιμα μέσα που μας παρέχει το κράτος δικαίου, με την απόλυτη πεποίθηση ότι και υφίσταται και λειτουργεί».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr