ΒΟΜΒΑ! Δύο ΥΠΟΥΡΓΟΙ και Τρεις ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ πίσω από τον ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ… Αποκαλύψεις που ρίχνουν κυβέρνηση;


22-09-2016 14:39

Ποιες οι σφοδρές αποκαλύψεις για το σχέδιο Καλογρίτσας TV; Πώς εμπλέκονται 2 υπουργοί;

Με αποκαλύψεις για συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία όπως υποστηρίζει «ενέπλεξαν» την οικογένεια Καλογρίτσα στη διαδικασία του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, προειδοποίησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, καταγγέλλοντας ότι οι εμπνευστές του «Καλογρίτσας TV» – όπως είπε δηκτικά – δεν ήταν η οικογένεια Καλογρίτσα, αλλά συγκεκριμένοι υπουργοί και «κομματικοί» δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το σχέδιο για την «Καλογρίτσας TV» δεν ήταν της οικογένειας Καλογρίτσα. Η ιδέα και το σχέδιο ήταν συγκεκριμένων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένων κομματικών δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις επόμενες ημέρες θα έρθουν κι οι αποκαλύψεις. Αν και πιστεύω ότι η οικογένεια Καλογρίτσα πιεζόμενη από τις εξελίξεις θα πει τις επόμενες ώρες, τις επόμενες μέρες, ποιοι την ενέπλεξαν σε αυτή την κωμική ιστορία τηλεόρασης», σημείωσε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στη Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους μάλιστα ο κ. Θεοδωράκης έκανε λόγο για δύο υπουργούς και τρεις δημοσιογράφους, των οποίων τα ονόματα έχει στη διάθεσή του το Ποτάμι.

Ο ίδιος μάλιστα εκτίμησε ότι είναι θέμα ελάχιστου χρόνου η οικογένεια Καλογρίτσα να προχωρήσει σε δημοσιοποίηση αυτών των ονομάτων πιεζόμενη από τις εξελίξεις και όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενώ κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση για παρεμβάσεις στην Τράπεζα Αττικής με στόχο την ευνοϊκή μεταχείριση της οικογένειας Καλογρίτσα και τελικώς τη δανειοδότησή της, ζητώντας να κατατεθεί στη Βουλή το σχετικό πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος.

«Τα θαλασσοδάνεια, είναι ένα παλιό κόλπο όλων των κομμάτων εξουσίας. Ενισχύουμε κάποιους εργολάβους για να μας ενισχύσουν, να μας χρηματοδοτήσουν δηλαδή, και αυτοί στη συνέχεια.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ ως το καλύτερο παιδί του παλιού συστήματος, κάνει το ίδιο πράγμα. Δίνει λεφτά, πολλά εκατομμύρια στους δικούς του εργολάβους. Απαιτούμε το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για τη χρηματοδότηση της Τράπεζας Αττικής σε διάφορους εργολάβους να έρθει στη Βουλή» τόνισε ο κ.Θεοδωράκη.

newsnea.com