Νέες ανατροπές στα Δίδυμα Φεγγάρια

449837-s-15.jpg

21-09-2016 23:16

Νέες ανατροπές στα Δίδυμα Φευγγάρια. Ένα δυσάρεστο γεγονός θα επισκιάσει την απόφαση για συγκατοίκηση του πρωταγωνιστικού ζευγαριού της σειράς, ενώ την ίδια στιγμή η Αγάπη νιώθει να χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της.

Η Λίτσα μαθαίνει ότι η Αλίκη μετακόμισε στο σπίτι του Παύλου και σκάει απ’ το κακό της! Θα επέμβει δυναμικά για άλλη μία φορά προσπαθώντας να δημιουργήσει προβλήματα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της ελληνοκυπριακής δραματικής σειράς που υπογράφει σεναριακά η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετεί ο Ανδρέας Γεωργίου (καθημερινά στις 8.00 μ.μ.). Η Αλίκη είναι σοκαρισμένη από την αντίδραση της Αγάπης όταν ο Παύλος της ανακοινώνει τις αποφάσεις του. Την ίδια στιγμή η Αμαλία και η Αρετή ενημερώνουν την Αγάπη για την κατάσταση του Στέργιου και την αναστατώνουν.

Το μοιράζεται με τον Φίλιππο, ο οποίος της υπόσχεται να τη βοηθήσει να εντοπίσει τον Στέργιο ώστε να δοθεί επιτέλους λύση σε όλα τα προβλήματα του παρελθόντος. Παράλληλα ο Στέργιος δέχεται την επίσκεψη του Ορέστη, του καινούργιου συνεργάτη του. Ένα μυστηριώδες πρόσωπο με πολλά μυστικά και απρόβλεπτες αντιδράσεις.

Συγχρόνως η Σίλα προσπαθεί ανεπιτυχώς να σταματήσει την εισβολή της Λίτσας στο καινούργιο τους σπίτι με τον Δημήτρη, ενώ ο Αντώνης δέχεται την αιφνίδια επίσκεψη της Αφροδίτης, που του ζητάει πίσω τη δουλειά της και παρορμητικά της εκφράζει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Ο Παύλος πείθει την Αλίκη να μετακομίσει στο σπίτι του και να ζήσουν επιτέλους μαζί, πράγμα που δημιουργεί έντονες αντιδράσεις στο περιβάλλον και των δύο. Στην Πάρο η Μαρουσώ λιποθυμά μπροστά στα μάτια του Νικόλα, που παθαίνει σοκ. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος και η Αγάπη είναι στα ίχνη του Στέργιου. Λίγο αργότερα η Αγάπη αντιμετωπίζει την Ελισάβετ με απρόσμενο τρόπο.

Η σύγκρουση μεταξύ των δύο δίδυμων θα είναι τεράστια: Η Αγάπη βρίζει την Ελισάβετ και κατηγορεί την Αλίκη για ό,τι έχει συμβεί τις τελευταίες μέρες. Στο μεταξύ, ο Νικόλας τρομάζει πολύ από το αναπάντεχο γεγονός που είδε και κλείνεται πάλι στον εαυτό του, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στον Φίλιππο.

Η Λίτσα μαθαίνει ότι η Αλίκη μετακόμισε στο σπίτι του Παύλου και σκάει απ’ το κακό της! Θα επέμβει δυναμικά για άλλη μία φορά προσπαθώντας να δημιουργήσει προβλήματα. Αμέσως μεταφέρει τα νέα στον Δημήτρη, που ξαφνικά, έπειτα από αυτή την εξέλιξη, δείχνει να ενδιαφέρεται για την Ελισάβετ με στόχο το χρήμα και την κοινωνική του αναβάθμιση.

Ο Φίλιππος αγνοεί ό,τι του έχει πει η Αγάπη και αποφασίζει να πάει με τη Λένια στο σπίτι του Παύλου. Η Αγάπη μαθαίνει πού μένει ο Στέργιος και πηγαίνει και τον βρίσκει. Είναι πλέον έτοιμη να τον αντιμετωπίσει.

Ο Στέργιος διώχνει την Αγάπη απ’ το σπίτι του με τον χειρότερο τρόπο και την ίδια στιγμή ο Φίλιππος πηγαίνει τη Λένια να δει τον Παύλο κι εκεί δηλώνει σαφώς τη θέση του υπέρ της σχέσης του Παύλου και της Αλίκης. Συγχρόνως η Αμαλία συναντιέται με τον Αντώνη Παπάζογλου στο μοναστήρι και του κάνει πρόταση να δουλέψει στην εταιρεία της. Η Αρετή βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αρνηθεί να ακολουθήσει την Αγάπη, γιατί ο Παύλος την έχει περισσότερη ανάγκη.

Η Αγάπη πληγώνεται για μία ακόμη φορά και θεωρεί υπεύθυνη την μητέρα της. Και σαν να μην έφτανε το πρώτο γεγονός, υπάρχει και δεύτερο ακόμη χειρότερο: ο Παύλος έχει εξουσιοδοτήσει την Αρετή να ενημερώσει την Αγάπη πως έχει κάνει δεκτή την παραίτησή της στην εταιρεία. Λίγη ώρα αργότερα ο Παύλος πηγαίνει μαζί την Αλίκη με το αυτοκίνητο στην αγορά και στον δρόμο έχουν ένα άσχημο τρακάρισμα.

Ο Δημήτρης, που η Σίλα τον αποφεύγει ερωτικά και οι τσακωμοί τους είναι πλέον συχνοί, ακολουθεί τις συμβουλές της Λίτσας και προσεγγίζει την Ελισάβετ με τρυφερό τρόπο. Στόχος βέβαια να «βάλει» στο χέρι την περιουσία που θα αποκτήσει η κοπέλα σύντομα.

Πηγή: TV ΈθνοςΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr