Συνεργασία Ζανιά-Βογανάτση για νέες θέσεις… στο ΤΕΕ αυτή τη φορά!

tee

21-09-2016 21:03

Οι διεργασίες ενόψει των εκλογών του ΤΕΕ στο χώρο των μηχανικών συνεχίζονται με την εμφάνιση μίας νέας παράταξης – που προέκυψε από τη συνεργασία των παλαίμαχων συνδικαλιστών Σπ.Ζανιά και Δημήτρη Βογανάτση- και υπόσχεται την αναβάθμιση Του ΤΕΕ

Το γεγονός ότι ήδη υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί από το χώρο της κεντροαριστεράς δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα αυτής της κίνησης. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι μία θεμιτή κίνηση στην προσπάθεια και των δύο να μείνουν στο παιχνίδι και να μπορούν να συμμετάσχουν στο «παζάρι», κάποιοι άλλοι το τραβάνε περισσότερο και μιλάνε για κίνηση αυτοπροστασίας σε σχέση με διάφορες… εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν.

Επισημαίνεται ότι και οι δύο προέρχονται από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, έχουν κατά καιρούς χρηματίσει σε πολλές κρατικές θέσεις και έχουν απασχολήσεις κατά καιρούς, όχι και ιδιαίτερα θετικά …τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Σπύρος Ζανιάς έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ.Α., Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Αιρετό Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του «Αθήνα 2004», Σπύρος Ζαννιάς, Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας «ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ Α.Ε.». Μπορεί να ξεχνάμε και κάτι….

Ο κ.ΔημήτρηςΒογανάτσης ήταν μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, συνεργάτης του Μανιάτη στο Υπ.Περιβάλλοντος, στο ΔΣ της ΓΑΙΟΣΕ, και τώρα τελυταία του ΔΣ της Attika Bank, αλλά και της ασφαλιστικής της, της εταιρείας.

Κάποιοι πάντως επισημαίνουν ότι τους ενώνει και μία άλλη σύμπτωση. Δύο έρευνες από κρατικές υπηρεσίες για τα τεκταινόμενα στην Ελληνική Ομοσπονδία Τένις και στην AtticaBank. Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε και να πούμε.