Ντροπή Ελένη! Η Μενεγάκη «καβάλησε» το πεζοδρόμιο με το τεράστιο τζιπ της και… (ΒΙΝΤΕΟ)

6b8b56d4df0fa8f352117397ec478210

21-09-2016 14:38

Πως και πως περιμένουν όλοι την έναρξη της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, με την παρουσιάστρια να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την την πρεμιέρα της. Μάλιστα ο ο φωτογραφικός φακός της Freddo της «τσάκωσε» την ώρα που αποχωρούσε από τα studio του Alpha.

Αφού επιβιβάστηκε στο πολυτελές όχημα, σύμφωνα με την εφημερίδα, η Ελένη Μενεγάκη κατευθύνθηκε σε κατάστημα επίπλων της Λεωφόρου Κηφισίας, όπου και έμεινε για αρκετή ώρα, διαλέγοντας τα προϊόντα της αρεσκείας της.

Αυτό που προκάλεσε αίσθηση είναι το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη «καβάλησε» το πεζοδρόμιο, με την ίδια να μιλά στο κινητό της την ώρα που κλείδωσε το πελώριο τζιπ μπροστά στα έκπληκτα μάτια των διερχόμενων οδηγών.

Αφού μπήκε στο κατάστημα, κάθισε αναπαυτικά σε μια από τις καρέκλες των γραφείων που υπήρχαν στον χώρο και συνομίλησε με έναν υπεύθυνο. Η λαμπερή παρουσιάστρια έφυγε από το κατάστημα κρατώντας ένα μεγάλο άσπρο φάκελο που πιθανότατα να περιείχε δείγματα για να μπορέσει να διαλέξει. Δείτε τι ειπώθηκε στην εκπομπή της Καινούργιου γι΄αυτή την κίνηση της παρουσιάστριας.

youweekly.gr


loading...