Κουμουτσάκος: Το προσφυγικό βγαίνει και πάλι εκτός ελέγχου με ευθύνη της κυβέρνησης

729536-koumoutsakos.jpg

20-09-2016 20:40

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με «φόντο» την εξέγερση των προσφύγων στη Μόρια και τον κοινωνικό αναβρασμό που επικρατεί στη Μυτιλήνη, εκτόξευσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε ότι οι εικόνες καταστροφής, εξέγερσης και επικίνδυνης κοινωνικής έντασης στη Μόρια της Λέσβου εκπέμπουν κύματα βαθιάς ανησυχίας, όχι μόνο στους κατοίκους των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου που δέχονται το πρώτο ωστικό κύμα του προσφυγικού-μεταναστευτικού αλλά και σε όλη τη χώρα.

«Οι εικόνες αυτές διαμορφώνουν την πεποίθηση ότι η κατάσταση βγαίνει και πάλι εκτός ελέγχου», συνέχισε και πρόσθεσε πως αυτό συμβαίνει «σε βαθμό που τα κέντρα πρώτης υποδοχής προσφύγων και μεταναστών γίνονται μη επισκέψιμα, ακόμα και από διεθνείς παρατηρητές».

Ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε επίσης ότι «έτσι επιβεβαιώνεται η ορθότητα της κριτικής που ασκεί με αίσθημα ευθύνης η ΝΔ στην ανίκανη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» και συμπλήρωσε: «Τους καθιστούμε υπεύθυνους για την επικίνδυνη τροπή που παίρνουν τα πράγματα».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr