ΗΠΑ: Υποστηρικτής έκπληξη για τη Χίλαρι Κλίντον!

729487-hillary.jpg

20-09-2016 18:00

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ένα εμβληματικό στέλεχος των Δημοκρατικών, με ανάρτηση στο Facebook.

Η υποψηφιότητα Τραμπ συνεχίζει να διχάζει τους Αμερικανούς ακόμα και όταν πολιτικά προέρχονται από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα.  Έτσι, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου σκοπεύει να ψηφίσει τη Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ένα μέλος μιας άλλης διάσημης οικογένειας πολιτικών, των Κένεντι.

“Ο πρόεδρος μου είπε ότι θα ψηφίσει την Χίλαρι!” έγραψε στο Facebook η Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ, 65 ετών, πρώην αναπληρώτρια κυβερνήτρια του Μέριλαντ και κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι, του δολοφονημένου υπουργού Δικαιοσύνης.

Ο εκπρόσωπος του 92χρονου πρώην προέδρου δεν επιβεβαίωσε, ούτε όμως και διέψευσε την πληροφορία. “Ο πρόεδρος Μπους θα ψηφίσει ως ιδιώτης σε περίπου 50 ημέρες και αυτή θα είναι η ψήφος του: η ψήφος ενός ιδιώτη” είπε ο Τζιμ Μαγκράθ στον ιστότοπο Politico.

Κανείς από τους Μπους δεν έχει εκφράσει την υποστήριξή του στον Τραμπ. Ούτε ο Μπους πατήρ, ούτε οι γιοι του, ο πρών πρόεδρος Τζορτζ Ου. Μπους και ο πρώην κυβερνήτης Τζεμπ Μπους, πήγαν στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, τον περασμένο Ιούλιο.

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr