Καλεσμένη της Καινούργιου: «Εγώ πληρώνω για τις εκπομπές μου στην τηλεόραση, δεν με πληρώνουν»

449842-capture.jpg

20-09-2016 11:32

Ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ήταν άκρως αποκαλυπτική!

Ο λόγος για την Δέσποινα Μοιραράκη που ρωτήθηκε για τις τηλεοπτικές άδειες, μιας και η επιχειρηματίας έχει τηλεοπτική εκπομπή και πουλά από εκεί τα χαλιά της.

«Με προβληματίζει πως θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό τοπίο της χώρας μας ως άνθρωπο, ως πολίτη γιατί με ενδιαφέρει να υπάρχει μια πολυφωνία και μια σωστή ενημέρωση. Με προβληματίζει ως επιχειρηματία και εργαζόμενη και αγωνίστρια για όλες αυτές τις θέσεις εργασίας και αν θα χαθούν και βεβαίως με ενδιαφέρει να δω πως θα είναι διαμορφωμένο το τηλεοπτικό τοπίο για να μπορώ κι εγώ να παρουσιάζω τη δουλειά μου.

Είναι εντελώς διαφορετική η συνεργασία που έχω εγώ με τους τηλεοπτικούς σταθμούς σε σχέση με τους παρουσιαστές. Εγώ αγοράζω τον τηλεοπτικό χρόνο. Καταβάλω δηλαδή χρήματα στον κάθε τηλεοπτικό σταθμό και παρουσιάζω αυτή την εκπομπή η οποία δεν είναι ακριβώς το αυστηρό telemarketing. Επομένως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και από εκεί και πέρα θα βρεθεί και κάποιος χρόνος και για εμένα φαντάζομαι» είπε χαρακτηριστικά.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr