Μαρία Ηλιάκη: «Δεν είμαστε αυτοκόλλητοι με τον Νίκο»

449311-9070_maria_iliaki_2382013.jpg

19-09-2016 17:08

Για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά και αν η σχέση τους έπαιξε ρόλο στην απόφαση της να είναι μαζί του και να αρνηθεί άλλες τηλεοπτικές προτάσεις, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Ηλιάκη.

«Ναι, σίγουρα. Με τον Νίκο υπάρχει μια αποδεδειγμένη χημεία κι αισθανόμαστε και οι δύο πιο σίγουροι ο ένας με τον άλλο. Γνωριζόμαστε και υπάρχει μια φιλία στη μέση, πέρα από μια καλή συνεργασία. Από την ώρα που τελείωσε το «Δέστε τους», ο κόσμος με ρωτούσε πότε θα συνεργαστώ ξανά με τον Νίκο, οπότε όλα αυτά μέτρησαν για να ξανακάνουμε κάτι μαζί», λέει στο 7 μέρες Tv και καταλήγει:

«Έχουμε περάσει πολλά μαζί, ωστόσο, δεν είμαστε δύο κολλητοί οι οποίοι βλέπονται από το πρωί ως το βράδυ. Κι αυτό είναι κάτι που το επιδιώκουμε. Επειδή βρισκόμαστε κάθε μέρα στη δουλειά, δεν θέλουμε να βρισκόμαστε κι εκτός δουλειάς, για να μη βαριόμαστε ο ένας τον άλλο. Παρ’ όλα αυτά, στα δύσκολα είναι ένας άνθρωπος που θα τον πάρω κι αυτός θα πάρει εμένα, αλλά δεν είμαστε αυτοκόλλητοι. Αυτή είναι η διαφορά μας».ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...