«Σαν οικογένεια»: Τα μυστικά της νέας σειράς του Alpha

449643-san-oikogeneia-i-nea-dramatiki-seira-ston-alpha-kyprou.jpg

19-09-2016 15:40

Τέσσερις φίλοι, που μεγάλωσαν μαζί σε ορφανοτροφείο, βρίσκονται μπροστά σε αποφάσεις ζωής, που θα αλλάξουν για πάντα όσα ήξεραν για τον εαυτό τους.

Η νέα σειρά που γράφει η Μαρία Γεωργιάδου, θα κάνει πρεμιέρα στον Αlpha Κύπρου τη Δευτέρα και πολύ σύντομα θα έρθει και στους δέκτες μας.

Όπως είπε η Μαρία Γεωργιάδου στο 7 μέρες tv n, «η ιστορία της σειράς είναι κάτι που είχα στο μυαλό μου εδώ και καιρό και κάποια στιγμή θα έπαιρνε το δρόμο του». Ο Γιάννης (Ερμογένης Σκιτίνης), η Μαρίνα (Αναστασία Παντούση), η Ελένη (Μαρίνα Μανδρή) και ο Πέτρος (Γιώργος Καφετζόπουλος) έχουν μεγαλώσει μαζί στο ορφανοτροφείο. Για αυτούς δεν βρέθηκε ποτέ οικογένεια για αναδοχή ή υιοθεσία κι έφυγαν από το ίδρυμα όταν ενηλικιώθηκαν, αποφασίζοντας να συνεχίσουν να ζουν μαζί, δίνοντας ο ένας στον άλλο αυτό που είχαν ανάγκη, ένα ζεστό σπιτικό. Κοινό σημείο για όλους είναι ότι δεν έχουν ψάξει ποτέ τους αληθινούς τους γονείς και ούτε θέλουν να το κάνουν, γιατί φοβούνται ότι, για άλλη μια φορά, θα βιώσουν την απόρριψη.

Πέρα απ’ αυτό, ο Γιάννης και η Μαρίνα μοιράζονται μια τρυφερή ερωτική ιστορία οι δυο τους ένιωθαν έναν ανομολόγητο έρωτα από παιδιά, αλλά δεν τον εκδήλωσαν ποτέ. Εκείνη έχει πλέον σχέση με τον Θάνο (Θοδωρής Φραγκίσκος), ένα νεαρό αρχιτέκτονα, ενώ εκείνος βγαίνει διαρκώς με διάφορες κοπέλες, αποφεύγοντας κάτι πιο σοβαρό. Τα πρωινά σπουδάζει οικονομικά και, παράλληλα, τραγουδά σε ένα μπαράκι, ο Πέτρος είναι φοιτητής της Ιατρικής, η Μαρίνα σπουδάζει παιδαγωγική, ενώ η Ελένη έχει σπουδάσει γραφίστικη και κάνει διάφορες δουλειές για να βγάλει χρήματα. Τα πάντα στη ζωή τους φαίνονται να κυλούν φυσιολογικά, όταν… ένα τραγικό συμβάν θα τους ταρακουνήσει.

Ο Γιάννης αντιμετωπίζει ξαφνικά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι υπόλοιποι κολλητοί θα αναγκαστούν να ψάξουν για τους γονείς του, πράγμα που του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Ο ίδιος δεν ήθελε ποτέ να γνωρίσει την αληθινή του οικογένεια και οι υπόλοιποι, ως ένδειξη συμπαράστασης στο φίλο τους, αποφασίζουν να κάνουν το ίδιο, πλησιάζοντας όμως ο καθένας το γονιό του άλλου. Φυσικά, τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο απλά όσο φαίνονται και η επαφή με τους ανθρώπους αυτούς, μέχρι πρότινος τελείως άγνωστους, κλονίζει την παρέα.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...