Γεροβασίλη για Μητσοτάκη: «Ούτε μία αναφορά στους ανέργους»

728833-2490012.jpg

18-09-2016 16:45

Τα πυρά της κυβερνητικής εκπροσώπου συγκέντρωσε η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη, «παρά το σινεφίλ σκηνικό με το ημίφως στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να κρύψει το αληθινό του πρόσωπο, καθώς μέσα σε τρεις ολόκληρες ώρες δεν βρήκε χρόνο να κάνει ούτε μία αναφορά στις λέξεις “εργαζόμενος”, “άνεργος”, “συνταξιούχος”»

Το κυβερνητικό στέλεχος τόνισε επίσης ότι ο πρόεδρος της ΝΔ για άλλη μία φορά έδειξε ότι δεν έχει αίσθηση του χιούμορ, αφού προσέλαβε την περιπαιχτική αναφορά του πρωθυπουργού στις κινητοποιήσεις και τις σχετικές δηλώσεις των ένστολων συνδικαλιστών, ως προτροπή να τον συλλάβουν. Με σαφώς ειρωνική διάθεση η κ. Γεροβασίλη διαβεβαίωσε τον κύριο Μητσοτάκη ότι τέτοιο κίνδυνο δεν διατρέχει. 

«Απεναντίας», πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, «διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, αν οι πολίτες καταλάβουν τι ακριβώς προτείνει, να μείνει στάσιμος για πάντα στο σημερινό του αξίωμα».

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...