ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ: Υπογραφή νεκρής από το 2011 στο πόθεν έσχες Καλογρίτσα (BINTEO)

kalogritsas

17-09-2016 11:35

Καταιγίδα θυμίζουν οι αποκαλύψεις για το πόθεν έσχες του επιχειρηματία Γιάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, ο οποίος έχει κερδίσει μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες δηλώνοντας ότι προσφέρει 52,6 εκατ ευρώ.

Στις αποκαλύψεις πρωτοστατεί το Star της οικογένειας Βαρδινογιάννη, με αιχμή τα ρεπορτάζ του Τάσου Τέλλογλου. Σήμερα, λοιπόν, έφερε στο φως δύο νέα σημαντικά στοιχεία.

* Πρώτον, ο κ. Καλογρίτσας φέρεται ότι έλαβε από την Τράπεζα Αττικής δάνειο 5,3 εκατ ευρώ, λίγες μέρες πριν από τον διαγωνισμό για τις άδειες. Το ποσό αυτό συμπίπτει με εκείνο που φαίνεται πως δαπάνησε ο επιχειρηματίας για να αγοράσει μετοχές μιας άλλης εταιρείας. Υπενθυμίζεται πως η Τράπεζα Αττικής του χορήγησε την εγγυητική επιστολή των τριών εκατ ευρώ για να μπορέσει να συμμετάσχει στη δημοπρασία.

* Δεύτερον, ο βοσκότοπος της Ιθάκης, τον οποίο παρουσίασε ο κ Καλογρίτσας ως σημαντικό περιουσιακό στοιχείο στην προσπάθεια να πείσει πως διαθέτει επαρκή κεφάλαια για να πληρώσει το τίμημα της άδειας, πιθανότατα κοστολογείται πολύ λιγότερο. Και κάτι εκόμη εντυπωσιακότερο: φέρεται να υπογράφει γυναίκα που έχει πεθάνει το 2011…

 

loading...