Ο Καμμένος τρολάρει Καλογρίτσα κατόπιν εορτής

728505-kammenos.jpg

17-09-2016 7:47

Αφού μεθόδευσαν όλες τις διαδικασίες και «έχτισαν» το περιβάλλον εις τρόπον ώστε ο κουμπάρος και φίλος της κυβέρνησης να πάρει τηλεοπτική άδεια, τώρα όλοι… βγάζουν απ’ έξω την ουρά τους.

Πρώτος και καλύτερος ο κ. Πάνος Καμμένος,  ο οποίος αντί να καταθέσει τις αμφιβολίες του για τις τηλεοπτικές άδειες με θεσμικό τρόπο, επιλέγει να αστειεύεται με αναρτήσεις στα social media.

Ο υπουργός Άμυνας κύριος Πάνος Καμμένος μην έχοντας την αίσθηση της θέσης του ή της πραγματικότητας και αντί να προβεί σε κάποια θεσμική ένσταση, όντας φυσικά και «επίτιμο» μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΑ-ΑΝΕΛ, επέλεξε να σχολιάσει για τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για το πόθεν έσχες του επιχειρηματία-κουμπάρου του, με ένα χιουμοριστικό μήνυμα στο twitter  γράφοντας : «Gida resort by Karabatsos holdings €€€€€$$$$$» και συμπληρώνοντας το αστείο του με μια βουκολική… φωτογραφία.

kammenos kalogritsas

Ο υπουργός Άμυνας μάλλον έτσι αντιλαμβάνεται τον τρόπο δράσης για τις κατηγορίες που ο ίδιος είχε εξαπολύσει προς τον κουμπάρο του, κάνοντας λόγο για διανομή μαύρου χρήματος… με αστεία μέσω των social media και «στάχτη» στα μάτια του κόσμου με «γλυκανάλατη» κριτική κατόπιν εορτής.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...