ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Δείτε τι έκανε στη γυναίκα του επειδή οι δικοί της δεν του έδωσαν προίκα (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

friki

16-09-2016 20:18

Μόνο με τη λέξη «κτήνος» μπορεί να χαρακτηριστεί ένας 27χρονος Ινδός, ο οποίος φέρεται να έκοψε τη μύτη της γυναίκας του επειδή οι γονείς της δεν είχαν χρήματα για να του δώσουν την προίκα που του είχαν υποσχεθεί όταν παντρεύτηκαν, πριν από οκτώ χρόνια.

Όπως υποστηρίζει η 25χρονη Καμλές Ραθόρ, από το Σαχτζαχανπούρ της Ούταρ Πραντές, στα βόρεια της χώρας, ο σύζυγός της απαιτούσε από τους γονείς της προίκα 50,000 ρουπίων (περίπου 650 ευρώ) από τότε που παντρεύτηκαν.

Η προίκα αποτελεί ινδικό έθιμο που τηρείται ευλαβικά μέχρι και σήμερα. Μπορεί να έχει τη μορφή μετρητών, κοσμημάτων ή γης και δίνεται από την οικογένεια της νύφης στον γαμπρό ως βοήθεια για το ξεκίνημα της νέας ζωής του ζευγαριού, εφόσον βέβαια υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

«Με πίεζε κάθε μέρα για αυτήν την προίκα. Εγώ του απαντούσα συνεχώς ότι ο πατέρας μου είναι πλέον πολύ φτωχός και δεν μπορεί να διαθέσει αυτά τα χρήματα. Εκείνος όμως δεν άκουγε και απειλούσε ότι θα με ακρωτηριάσει εάν δεν πλήρωναν οι δικοί μου», είπε η άτυχη κοπέλα σε συνέντευξή της στην Daily Mail.

Όπως αποκάλυψε, το «τέρας» με το οποίο ζούσε τα τελευταία οχτώ χρόνια την χτυπούσε σχεδόν καθημερινά, με ζώνες και ξύλα και οτιδήποτε άλλο έβρισκε μπροστά του. «Με κατηγορούσε ότι είμαι πόρνη και απειλούσε να με πουλήσει. Ήταν μόνιμα μεθυσμένος», συμπληρώνει, ακόμα συγκλονισμένη από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που την άφησαν σημαδεμένη για πάντα.

Όπως κατέθεσε και στην αστυνομία, στις 14 Σεπτεμβρίου μαγείρευε το μεσημεριανό φαγητό, όταν ξαφνικά ο Sanjeev άρχισε να φωνάζει και να ζητά ξανά τα χρήματα. Τότε, τελείως αναπάντεχα, ένιωσε χέρια να την τραβάνε και να την ακινητοποιύν. Ήταν τα πεθερικά της, που την κρατούσαν ακίνητη ενώ ο βασανιστής της της έκοβε τη μύτη με ένα μαχαίρι της κουζίνας.

Η Kamlesh, που έχει ένα κοριτσάκι έξι ετών, είπε ότι ο σύζυγός της και οι γονείς του τράπηκαν στη συνέχεια σε φυγή, αφήνοντάς την αιμόφυρτη στο πάτωμα της κουζίνας. Οι τελευταίες λέξεις μάλιστα που της είπε ο βασανιστής της ήταν: «Τώρα θα είσαι έτσι για πάντα». Από τότε τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί.


loading...