ΡΑΓΙΖΕΙ καρδιές το ξέσπασμα της Κορομηλά: «Δεν έχω παιδιά αν και…»

koromila

16-09-2016 16:53

Η συγκλονιστική απάντηση σε διαδικτυακό μήνυμα…

Ένα συγκλονιστικό ξέσπασμα για τις προσπάθειες που κατέβαλε ώστε να αποκτήσει παιδί έκανε η Ρούλα Κορομηλά στα social media, όταν διαδικτυακός της φίλος την αποκάλεσε «άτεκνη».

Η παρουσιάστρια ήταν μεταξύ των celebrities που καυτηρίασαν το ρατσιστικό παραλήρημα γονέων στο Ωραιόκαστρο, οι οποίοι απείλησαν να κάνουν κατάληψη σε σχολείο για να μην πάνε εκεί παιδιά προσφύγων.

Η ανάρτηση στο Facebook της Ρούλας, που χαρακτήρισε «ντροπή» τη στάση των εν λόγω γονέων, δέχθηκε πολλά σχόλια, τόσο θετικά, όσο και αρνητικά. Ωστόσο, κάποιος ανέφερε ότι η παρουσιάστρια δεν έχει νόημα να μιλά καθώς είναι άτεκνη!

image-2.jpg

«Το αν έχω η δεν έχω δικά μου παιδιά να λείπει παρακαλώ γιατί είναι εκτός θέματος . Κατ’ αρχήν, που ξέρετε εσείς τι κάνω εγώ με άπορα και άστεγα παιδιά; Γιατί οι περισσότεροι γνώριζαν και γνωρίζουν . Επίσης η πραγματοποίηση της κοινωνικής πολιτικής είναι έργο της πολιτείας. Η ευαισθητοποίηση του κόσμου είναι δικό του θέμα», απάντησε εκείνη και στη συνέχεια ανέφερε: «δεν έχω δυστυχώς παιδιά, αν και προσπάθησα πολύ, αλλά αυτό δεν έχει σημασία τώρα. Σημασία έχει αγαπητέ πως λατρεύω τα παιδιά για πολλούς λόγους…».

upl57dbca417fc19.jpg

 


loading...