“Πρωινό ΑΝΤ1”: Αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ μία ανάσα πριν την πρεμιέρα

f9fcb5d7812fea60da1f9d49f6217187_xl

16-09-2016 15:53

H πρεμιέρα του “Πρωινού” πλησιάζει ωστόσο μια αποχώρηση ταράζει τα…νερά.

Πρόκειται για μία αποχώρηση στο παρά πέντε, η οποία έχει κάνει τους υπευθύνους του καναλιού και φυσικά και τους συντελεστές της εκπομπής να αρχίσουν και πάλι το… σαφάρι συνεργατών!

Ποιος αποχωρεί; Σύμφωνα με το tlife, αποχωρεί ο Αντώνης Βλοντάκης, ο οποίος αρχικά είχε ανακοινωθεί πως μαζί με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την Μαντώ Γαστεράτου, θα ήταν τα νέα πρόσωπα της πρωινής παρέας του καναλιού του Αμαρουσίου.

Ο λόγος που ο Αντώνης Βλοντάκης αποχώρησε, είναι ότι πρώτα απ ΄όλα και πάνω απ ΄όλα παραμένει… “φωτογενής πολίστας”! Πιο συγκεκριμένα ενώ είχε κλείσει η συμφωνία δεν είχε παρθεί η ανάλογη άδεια από το Λιμενικό Σώμα στο οποίο ως γνωστόν έχει προσληφθεί ο Αντώνης και απ ΄όπου φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει καθημερινά από τις υποχρεώσεις του. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που το “deal” χάλασε!

“Η αλήθεια είναι αυτή. Οι υποχρεώσεις του στο λιμενικό ήταν εκείνες που δεν μας επέτρεψαν να προχωρήσουμε τελικά παρακάτω. Το Λιμενικό Σώμα εννοείται πως προηγείται… Αλλωστε, δεν θα ήταν ωραίο να ξεκινήσουμε και στη συνέχεια να έχουμε παρατράγουδα, όπως συνέβη πέρσι με την παρουσία του στο “Λόγω Tivis” του Alpha…”, δηλώνουν στο TLIFE κύκλοι του καναλιού.


loading...