Τηλεοπτικές άδειες: Ερωτήματα από τα στοιχεία του πόθεν έσχες του Καλογρίτσα

728256-kalogritsas.jpg

16-09-2016 7:51

«Σκιές» φαίνεται ότι εμφανίζονται στο πόθεν έσχες της υποψηφιότητας Καλογρίτσα έπειτα από τον έλεγχο των επιχειρηματιών που πλειοδότησαν στην διαδικασία δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών.

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το πόθεν έσχες του Ιωάννη-Βλαδίμηρου Καλογρίτσα (γιος του Χρήστου Καλογρίτσα), ο οποίος στον φάκελο της περιουσιακής του κατάστασης έχει συμπεριλάβει ένα αγροτεμάχιο-βοσκοτόπι στην Ιθάκη.

Πρόκειται για έκταση 5.000 στρεμμάτων στην περιοχή Περαχώρη, η οποία όμως δεν ανήκει στην οικογένεια Καλογρίτσα αλλά σε οικογενειακό φίλο, ο οποίος με πληρεξούσια δήλωση, δίνει το δικαίωμα στον εργολάβο να τη χρησιμοποιήσει ως εγγύηση αν χρειαστεί να πάρει οποιοδήποτε δάνειο.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, έλαβαν χθες αντίγραφα των στοιχείων που προσκόμισαν οι συνυποψήφιοί τους σχετικά με τα περιουσιακά τους στοιχεία και από αυτά προκύπτει ότι λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, η εταιρεία «ΑΓΙΑ», δωρίζει στην εταιρεία Καλογρίτσα το 82% της εταιρείας, αλλά και τρία αγροτεμάχια στην Ιθάκη συνολικής έκτασης 5.029 στρεμμάτων, τα οποία μάλιστα διεκδικεί ως καταπατηθέντα ο δήμος Ιθάκης.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.grΠΗΓΗ : Newsbomb.gr