Και όμως είναι αληθινό! Η Mόνικα Μπελούτσι λέγεται Μπελλούτση και είναι από το Αγρίνιο

mon

15-09-2016 19:32

“Και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Η Μόνικα έχει Αγρινιώτικη καταγωγή!!!!” υπογράφει στο δημοσίευμα ιστοσελίδας συντάκτης που υπογράφει ως “Αχιλλέας” καθώς επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του.

“Ο προ-προ-προ πάππους της λεγόταν Αντώνης Μπέλλος – Λούτσης ο οποίος έφυγε από το Αγρίνιο και πήγε Ιταλία”.

“Όπως καταλαβαίνεται με το χρόνο, το Μπέλλος-Λούτσης έγινε Μπελλούτσης ή Μπελλούτση. Νάσαι καλά φούλαμ….” συνεχίζει.

“Το διαβάσαμε στο Facebook και δεν παίρνουμε όρκο αν είναι αλήθεια ή ψέμματα” διευκρινίζει ο “Α” για την πηγή της πληροφορίας που από χθες έγινε viral. “Η Μόνικα είναι καπνο-αναθρεμένη” καταλήγει.

BELLUCI AGRINIO

Η ίδια δεν γνωρίζει το δημοσίευμα, ίσως μάλιστα δεν γνωρίζει που είναι και το Αγρίνιο. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία καθώς η Μπελούτσι είναι ήδη πολύ απασχολημένη με όλα όσα έζησε στη Μόστρα της Βενετίας. Στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ η 52χρονη Ιταλίδα σταρ μονοπώλησε το ενδιαφέρον ως πρωταγωνίστρια του “On the Milky Road” του Εμίρ Κουστουρίτσα.

“Οι ήρωες της ταινίας δεν έχουν τίποτα να χάσουν, δεν είναι πια νέοι και πιστεύουν στην αγάπη, ότι κάτι μαγικό μπορεί ακόμη να συμβεί. Πρέπει να σκεφτόμαστε πως η αγάπη και η σεξουαλικότητα είναι θέμα ενέργειας… Για πρώτη φορά, ο ρόλος μου στην ταινία είναι ο ρόλος μιας γυναίκας που είναι σέξι, που ερωτεύεται και που είναι μια ώριμη γυναίκα με ρυτίδες. Αυτό είναι ένα νέο κόνσεπτ για το σινεμά για το οποίο είμαι πολύ ευτυχισμένη” είπε στη συνέντευξη τύπου ενός Φεστιβάλ που πολλοί σχολίασαν ότι “στήθηκε μόνο για αυτήν”.

Η Μπελούτσι που κάποιοι (μήπως ευφάνταστοι; ίσως τρολ;) πιστεύουν ότι κατάγεται από το Αγρίνιο μάλλον εξακολουθεί να απολαμβάνει την πισίνα στην οποία βούτηξε για χάρη του Paris Match στη συνέντευξη της που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μια εβδομάδα και κάτι πριν. Σε αυτή η Ιταλίδα καλλονή ήταν εξομολογητική για πολλά, όχι όμως και για τους προγόνους της.

cnn.gr

loading...