Βίντεο – ντοκουμέντο: Ετοιμάζουν νέο hotspot στη Μυτιλήνη

728115-filakio.jpg

15-09-2016 16:47

Διαψεύδονται οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για αποσυμφόρηση των ελληνικών νησιών που δέχονται τις προσφυγικές ροές και βρίσκονται σε δραματική κατάσταση.

Όπως αναφέρει το lesvosnews.gr, που επικαλείται έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές το εγκαταλελειμμένο  εδώ και αρκετό καιρό διάστημα φυλάκιο – στρατόπεδο της Λεμονούς στον Καρά Τεπέ είναι ο χώρος ο οποίος θα διαμορφωθεί σε Hotspot για να φιλοξενήσει μετανάστες.

Το lesvosnews.gr πήγε επί τόπου στο χώρο αυτό και διαπίστωσε ότι όντως συνεργεία του Ελληνικού Στρατού εργάζονται πυρετωδώς, ώστε να καθαρίσουν το φυλάκιο και στη συνέχεια να το παραδώσουν στη διαχείριση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε, φαίνονται μέσα στο κόκκινο περίγραμμα οι μπουλντόζες, που δουλεύουν πυρετωδώς.

FILAKIO

Το θέμα που προκύπτει από όλες αυτές οι ενέργειες, είναι γιατί γίνονται εν κρυπτώ και χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση.

Όπως και να έχει το θέμα, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν άμεσες αντιδράσεις από τους κατοίκους της Λέσβου, αλλά και από πολλούς φορείς, που βλέπουν σιγά – σιγά το νησί της Μυτιλήνης, να καθιερώνεται σαν ένας μόνιμος τόπος φιλοξενίας μεταναστών

Δείτε το βίντεοΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...