Είδηση Σοκ: Τυφλώνεται ο Αλ Πατσίνο (ΦΩΤΟ)

pacino

15-09-2016 15:53

Στο σκοτάδι φαίνεται ότι βυθίζεται σταδιακά ο Αλ Πατσίνο, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα, χάνει την όρασή του και, μάλιστα, κατά 90% από το ένα μάτι! Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίζεται εδώ και αρκετό καιρό με μαύρα γυαλιά ηλίου.

Όπως αναφέρει το «National Enquirer», ο 76χρονος σταρ υποβλήθηκε σε επέμβαση καταρράκτη στο δεξί μάτι, ωστόσο, ήταν πολύ αργά και έχει χάσει κατά 90% την όραση του, ενώ μειωμένη όραση διαθέτει και από το αριστερό.

Εξάλλου, γιατρός που μίλησε στο RadarOnline.com, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες του Πατσίνο με μαύρα γυαλιά, τόνισε ότι «προφανώς έκανε εγχείρηση για καταρράκτη. Αυτού του είδους οι εγχειρήσεις είναι πάντα επικίνδυνες, καθώς κατά τη διάρκεια της επέμβασης μπορεί να πειραχθεί το οπτικό νεύρο και να επέλθει ολική τύφλωση».

Και συμπλήρωσε πως «ακόμα κι αν η επέμβαση ήταν επιτυχής, ο Πατσίνο πρέπει εφεξής να αποφεύγει κάποιες συνήθειες που ενδεχομένως οδήγησαν στην εμφάνιση του καταρράκτη. Τέτοιες είναι, μεταξύ άλλων, το κάπνισμα, το αλκοόλ και η έκθεση στον ήλιο».

«Εάν δεν αποφύγει οτιδήποτε από αυτά που προκάλεσαν τον καταρράκτη, “φλερτάρει” με την τύφλωση», κατέληξε ο Gabriel Mirkin.

Ειρωνεία της τύχης; Ο Αλ Πατσίνο κέρδισε το μοναδικό του Οσκαρ υποδυόμενος έναν τυφλό στην ταινία «Αρωμα γυναίκας» του 1992.

Πάντως, πολλά είναι και τα δημοσιεύματα που θεωρούν «ψέμα» το ότι ο Αλ Πατσίνο χάνει την όρασή του. Παραδέχονται μεν ότι ο πρωταγωνιστής του «Νονού» έκανε εγχείρηση για καταρράκτη, ωστόσο τονίζουν πως σε καμία περίπτωση δεν τυφλώνεται.

loading...