Στο Προεδρικό Μέγαρο για πρώτη φορά ο γιός του τέως βασιλιά (pics)

727996-nik-gliksmpourgk-3.jpg

15-09-2016 9:57

Για πρώτη φορά μετά το 1969, οπότε και εν μέσω της Χούντας των Συνταγματαρχών η βασιλική οικογένεια έφυγε από την Ελλάδα, ένα μέλος του οίκου των Γλύξμπουργκ πέρνα το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου.

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr στιγμιότυπα από την παρουσία του Νικόλαου Γλύξμπουργκ στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, όπου χθες, Τετάρτη (15/09/2016) πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών του 4ου Ετήσιου «Αthens Democracy Forum», με θέμα «Θρησκεία, Μεταναστευτική Ισχύς και Χρήμα» (Religion, Migration Power and Money).

Η επίσκεψη του Νικόλαου στο Προεδρικό Μέγαρο έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία, καθώς το συγκεκριμένο κτήριο πριν το δημοψήφισμα του 1974 αποτελούσε τα επίσημα ανάκτορα της οικογένειας Γλύξμπουργκ.

Χθες για πρώτη φορά μετά το 1969 ένας Γλύξμπουργκ πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, το κτίριο που πριν το δημοψήφισμα του 1974 αποτελούσε τα επίσημα ανάκτορα.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...