Αυτή η οδοντόκρεμα μιμείται το σάλιο σου…

726371-photo_main.jpg

09-09-2016 9:30

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι είναι το σάλιο;

Της Χριστίνας Χρόνη

Το σάλιο είναι ένα mini θαύμα της Φύσης. Περιέχει ένζυμα και πρωτεΐνες που διατηρούν τις λεπτές ισορροπίες της χλωρίδας του στόματός μας κι έτσι ρυθμίζουν την ανάπτυξη των ευεργετικών βακτηριδίων ενώ καταστέλλουν τα βλαβερά. Το σάλιο λοιπόν από μόνο του είναι ο φυσικός μηχανισμός άμυνας του στόματός μας αλλά η λειτουργία του διαταράσσεται…

150203 Zen Protein Comp3 Color low 01

Οι καθημερινές μας συνήθειες διαταράσσουν τις λεπτές ισορροπίες του στόματός μας κι έτσι το σάλιο συχνά δεν επαρκεί για την προστασία της στοματικής μας κοιλότητας. Με αυτό σαν δεδομένο, ο μικροβιολόγος Dr. Henk Hoogendoorn, στα εργαστήρια της Σκανδιναβικής Βιοεπιστήμης ξεκίνησε να μελετά τους μηχανισμούς άμυνας του σάλιου με στόχο να δημιουργήσει μια οδοντόκρεμα, η οποία θα προστάτευε το στόμα όπως ακριβώς η φύση. Μελετώντας, ανακάλυψε ότι ένα σύστημα ενζύμων και πρωτεϊνών μπορεί να ενισχύει τη φυσική άμυνα του στόματος. Σε αυτό το σύστημα βασίστηκε η επαναστατική σύνθεση της Zendium που λειτουργεί σε αρμονία με το στόμα, ενισχύοντας τη φυσική του άμυνα.

Η Zendium είναι μια οδοντόκρεμα που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην στοματική υγεία. Πρόκειται για μια επαναστατική προσέγγιση στη στοματική προστασία αφού η σύνθεσή της περιέχει ένζυμα και πρωτεΐνες, μερικά από τα οποία χρησιμοποιεί το ίδιο το στόμα μας για να καταπολεμήσει τα βακτήρια. Έτσι, η Zendium στην ουσία συνεργάζεται με το σάλιο μας ενισχύοντας τη φυσικά άμυνα του στόματος μας ενάντια στα αίτια που προκαλούν προβλήματα στα δόντια και τα ούλα.

Υπάρχουν 4 διαφορετικές Zendium για να διαλέξεις αυτή που ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες: η Zendium Complete Protection για ολοκληρωμένη προστασία των δοντιών και της στοματικής κοιλότητας. Η Zendium Fresh για αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Η Zendium Gentle Whitening για αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας των δοντιών και η Zendium Sensitive, ειδικά σχεδιασμένη για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια καθώς δυο ακόμη παιδικές: μια για παιδιά από 1-6 ετών και μία για παιδιά από 7 ετών και πάνω.

Η σειρά ολοκληρώνεται από το στοματικό διάλυμα Zendium Complete Protection που δεν περιέχει οινόπνευμα αλλά ένζυμα και πρωτεΐνες και από 4 διαφορετικές οδοντόβουρτσες για να βρεις την δική σου. Λοιπόν; Θα χαρίσεις στο σάλιο σου έναν πολύτιμο σύμμαχο και στο στόμα σου φυσική, αποτελεσματική προστασία;ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr