Παρέλασαν φορώντας… σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη! (vids)

727900-sk.jpg

14-09-2016 22:26

Σε ρόλο guest star, παρήλασε και ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης!

Σ’ αυτό το «ντεφιλέ», τα μοντέλα ήταν στην κυριολεξία γυναίκες και άντρες της διπλανής πόρτας και τα ρούχα ήταν φτιαγμένα, όχι από πανάκριβα υλικά, αλλά από αντικείμενα που βρίσκεις καθημερινά στα… σκουπίδια!

Η πασαρέλα της ανακύκλωσης στήθηκε για ακόμη μια χρονιά από τον σύλλογο «Φίλοι Νέας Παραλίας» στον Κήπο του «Απογευματινού Ήλιου» με στόχο να ευαισθητοποιήσει σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Σχεδιαστές επαγγελματίες, ερασιτέχνες της μόδας, αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες του χώρου της ζωγραφικής και του θεάτρου, επιστράτευσαν τη φαντασία και το ταλέντο τους, συνθέτοντας με ευτελή ανακυκλώσιμα υλικά, μοναδικές δημιουργίες, τις οποίες παρουσίασαν στο κοινό, σε μία ξεχωριστή performance, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Σε ρόλο guest star, παρήλασε και ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης, χωρίς όμως να φοράει κάποια δημιουργία για την περίσταση. Όσο για τα μοντέλα, αυτά επιλέχθηκαν από τους ίδιους τους δημιουργούς, ως models for a day, για να φορέσουν ρούχα από χαρτί, καπάκια, ή πλαστικές σακούλες.

 

Πηγή φωτογραφίας και βίντεο: thestival.gr



ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...