Νέα «βέλη» Πολάκη κατά Τσικρίκα

727837-polakis.jpg

14-09-2016 18:10

Με καινούρια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επανέρχεται στη «διαμάχη» του με τη δημοσιογράφο του Ευαγγελία Τσικρίκα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Κυρια Τσικρίκα

Στη ΔΕΘ κοιτάξατε τον πρωθυπουργό στα μάτια και του είπατε ότι σας απολύει.

Θα σας πρότεινα να κοιτάξετε τον ΕΡΓΟΔΟΤΗ σας στα μάτια και να τον ρωτήσετε τα εξής

1) Αν όντως ήθελε να δώσει τα 61 εκατ γιατί στην πρώτη άδεια αποχώρησε από τα 20 ,στη δεύτερη από τα 30 και στην τρίτη από τα 50, από τη στιγμή που ο σταθμός του ήταν τόσο υγιής και κερδοφόρος?

2)Γιατί δεν έρχεται σε συμφωνία με κάποιον από τους νέους αδειούχους που δεν διαθέτουν υποδομές και προσωπικό, ώστε να αξιοποιήσει τα αντίστοιχα του ΑΛΦΑ και να διαφυλαχτούν οι θέσεις εργασίας ειδικά της πλειοψηφίας των χαμηλόμισθων δημοσιογράφων, τεχνικών ,διοικητικών κλπ του σταθμού σας.

Υπάρχει αντίστοιχο παράδειγμα, που με μεγάλη προσπάθεια από την κυβέρνηση ΕΓΙΝΕ , με τη διάσωση 14000 θέσεων εργασίας των σουπερ μάρκετ Μαρινόπουλος όπου ο τελευταίος παρέδωσε τα κλειδιά στον ανταγωνιστή του, τον Σκλαβενίτη ??».

Σημείωσε δε στο τέλος « Αυτή η κυβέρνηση ενδιαφέρεται αφενός να μπει ΤΕΛΟΣ στο καθεστώς της ανομίας και του τρίγωνου της διαπλοκής και θα το πάει μέχρι το ΤΕΛΟΣ…και αφετέρου ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.»ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...