Σοκ: Γιος πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη για ναρκωτικά

727487-sull.jpg

13-09-2016 10:21

Γιος πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη από άνδρες της Aστυνομίας και προφυλακίστηκε με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών.

Η σύλληψη έγινε ύστερα από επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, οι άνδρες του οποίου, ύστερα από πολύμηνη έρευνα, αξιοποίησαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες άτομα διακινούσαν ποσότητες διαφόρων ναρκωτικών στο νησί.

Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, στην κατοχή των τεσσάρων συλληφθέντων, μεταξύ των οποίων και ο γιος του πρώην πολιτικού, εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, 12 κινητά τηλέφωνα, ένα αυτοκίνητο, καθώς και το χρηματικό ποσό των 9.460 ευρώ. Σύμφωνα με τις Αρχές, τα άτομα ενεργούσαν με συγκεκριμένη μεθοδολογία προκειμένου να «σπρώξουν» τα ναρκωτικά στην πιάτσα.

Από τους πέντε συλληφθέντες, οι τρεις είναι υπήκοοι Αλβανίας, οι δύο είναι ημεδαποί, ενώ μετά τη σύλληψή τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, αφού εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, συστηματική διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και άλλα αδικήματα.

Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμα 17 άτομα, τα οποία σύμφωνα με τις Αρχές είναι χρήστες ναρκωτικών.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr